Musicalsterren in theaterconcert Summer Nights

Het theaterconcert Summer Nights, gebaseerd op één van de populaire hitsongs uit de musical Grease is, na het succes van vorig jaar, in het najaar drie keer te zien in Steenbergen, Heerenveen en Deventer. In 2011 verlenen bekende musicalartiesten ook weer hun medewerking aan Summer Nights. Zo zijn onder andere Jamai, John Vooijs, Charly Luske, Sophie Veldhuizen,  Renée van Wegberg, en Maud te zien en horen. Per avond vertolken vijf artiesten hun favoriete songs met live band. In Heerenveen en Deventer worden vier artiesten van te voren bekend gemaakt en de vijfde artiest is een zogenaamde Mystery Musical Guest. In september 2010 presenteerden musicalsterren René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Charly Luske, Roy van Iersel, Renée van Wegberg en Suzan Seegers een spetterend concertprogramma dat bestond uit de leukste musicalsongs én de meest zomerse pophits.
 Onder begeleiding van een professionele live band hebben de artiesten overbekende musicalsongs én zomerse pophits gezongen voor een dolenthousiast publiek.

Lees ook:Charly Luske vervangt Freek Bartels bij ‘Summer Nights’!
Lees ook:Ook Freek Bartels in ‘Summernights’
Lees ook:John Vooijs en Maud niet bij Swing-in Harderwijk
Lees ook:Eerste namen Swing-in Harderwijk bekend
Lees ook:Alle namen Swing-in Harderwijk bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>