‘Woef Side Story’ , Rome & Julia op zijn hondjes…

Het is inmiddels een echte traditie bij het Ro Theater: de speciaal voor het gezelschap geschreven familievoorstelling. Na successen als Lang en Gelukkig, Snorro en Moord in de Kerststal regisseert Pieter Kramer opnieuw een beroemd verhaal met een eigenwijze draai. Woef Side Story zit boordevol bekende en ontroerende liedjes, betoverende decors en kostuums, en humor voor jong maar zeker ook voor oud.

In Woef Side Story (8+) spelen o.a. Arjan Ederveen (Theo & Thea, 30 Minuten), Gijs Naber (winnaar Arlecchino, De Heineken Ontvoering), Alex Klaasen (TOON, Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Bride Flight, Hart tegen Hard). Woef Side Story gaat op zaterdag 22 december 2012 in première in de Rotterdamse Schouwburg en is daarna nog t/m 22 maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters.

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond.

Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

Woef Side Story wordt gemaakt door het creatieve team achter de eerdere succesvolle familievoorstellingen van het Ro Theater: regisseur Pieter Kramer, decorontwerper Niek Kortekaas en tekstschrijvers Arjan Ederveen en Don Duyns. De muziek is in handen van film-, televisie- en musicalcomponist Fons Merkies, liedteksten worden geschreven door Alex Klaasen.

Voor meer info en kaartverkoop kijk op www.rotheater.nl/woef en de diverse tourneetheaters.

Lees ook:Familievoorstelling ‘Lang en Gelukkig’ terug met originele cast
Lees ook:Nominaties Musical Award 2013 bekend
Lees ook:Hij Gelooft in Mij en Woef Side Story grote winnaars Musical Awards 2013
Lees ook:Tony en Maria onthullen ijssculptuur West Side Story
Lees ook:Kaarten voor West Side Story nu te koop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>