AUDITIE: Apeldoorns talent gezocht!

Talent gezochtTim Koldenhof Producties uit Apeldoorn brengt twee verschillende musicals op de planken. Maandag 2 september start Tim Koldenhof Producties met het nieuwe seizoen. Vanaf dan krijgt de jeugd 10+ de kans om te spelen in The Wizard of Oz de Musical en krijgen de jongeren 14+ de kans op te spelen in Aïda de musical.

The Wizard of Oz  is een magische productie en vertelt het verhaal van het meisje Dorothy, die op een dag door een storm wordt meegesleurd naar het magische land van Oz. Daar woont de machtige tovenaar van Oz, hij is de enige die weet hoe Dorothy ooit nog thuis kan komen. Onderweg ontmoet ze talloze kleurrijke personages en sluit ze vriendschappen met de vogelverschrikker, de blikken man, en laffe leeuw.

Aïda is een ontroerende, romantische en spannende productie. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aïda. Radames weet dan nog niet dat Aïda de dochter van de koning is maar is wel op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: Aïda en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar.

Zou jij in één van deze musicals willen spelen? Volg dan een proefles bij Tim Koldenhof Producties. Kijk op www.timkoldenhof.nl voor meer informatie.

Lees ook:Seizoensopening Tim Koldenhof Producties: Gratis show in Theater Orpheus!
Lees ook:Kim-Lian van der Meij in sinterklaasvoorstelling
Lees ook:Sophie Evans wordt toch Dorothy
Lees ook:Zoektocht naar Dorothy
Lees ook:Musical- en theaterkamp met oa Joost Koning en Ralf Mackenbach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>