Audities: Kinderen von Trapp voor The Sound of Music

Nadat wij veel vragen hebben ontvangen over de kinderaudities voor de musical The Sound of Music kunnen wij melden dat je je nu kunt inschrijven hiervoor. Albert Verlinde Entertainment is op zoek naar: Gretl (6 jr.), Marta (7 jr.), Brigitta (9 jr.), Kurt (10 jr.), Louisa (13 jr.) en Friedrich (14 jr.). De rol van Liesl is al vervuld.

De audities vinden plaats in de weekenden tussen 29 maart en 27 april 2014, inclusief een 3e auditie ronde tijdens de paasdagen.

Voor alle informatie omtrent deze auditie verwijzen wij je door naar Albert Verlinde Entertainment.

Lees ook:Aanmelding audities Annie en weeskinderen van start
Lees ook:Albert Verlinde Entertainment stopt op Twitter
Lees ook:Audities: Castleden voor musical 9 to 5 van Albert Verlinde Entertainment
Lees ook:Shrek de Musical vanaf oktober 2012 in het RAI Theater
Lees ook:Audities! Dolfje Weerwolfje

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Audities: Kinderen von Trapp voor The Sound of Music

 1. marlies snippe

  hallo ik ben marlies. ik heb op musical gezeten en zit op zangles, ik wil deze kans altijd al proberen, ik wil graag aan jullie laten zien wat ik kan. ik hoop dat deze droom uitkomt, groetjes marlies.

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Reageren op de auditie oproep heeft alleen zin door een mail te sturen naar: [email protected]
  Succes!

    /   Reply  / 
 3. charlotte

  Hallo,
  ik zou suuupergraag meedoen (ik ben 13) om Louisa te spelen,
  maar mijn moeder wil eerst graag weten wanneer de musical zal worden gespeeld en waar.
  Zou iemand mij dit kunnen vertellen?
  Bedankt!
  Charlotte

    /   Reply  / 
  1. Hamza Jacobs

   Ik weet het niet precies maar volgens mij: 14 x in 2015 en in 2014 weet ik het niet precies; Het is op verschillende plekken , maar repeteren is in Den Bosch

   Groetjes,
   Hamza Jacobs

     /   Reply  / 
   1. Michelle

    Ben benieuwd hoe jij aan de informatie komt dat de repetities in Den Bosch zijn?

      /   Reply  / 
 4. Amber brouwers

  Hallo ik ben Amber brouwers en zou dolgraag de rol van Louisa wille spelen ik ben namelijk 13 jaar ik heb op musicalles gezeten en zit nu op zangles en toen ik kleiner was heb ik een klein rolletje in hillaria gespeeld dus zou dit graag willen spelen laat u alstublieft iets weten

    /   Reply  / 
 5. may

  Hallo ik zou heel graag mee willen doen en ik ben 10 jaar en een meisje het is al heel lang een droom van mijn. En ik zit op de musical school van telekids. Gr may

    /   Reply  / 
 6. Jennifer Brouwer

  Beste cast van The sound of music,

  Ik ben Jennifer (13) Ik hou heel veel van toneel en zang.Ik zou graag de rol van Louisa willen.
  Op school zing ik ook voor een project, Mijn vader speelt gitaar en daar zing ik ook vaak bij. Ik heb zelf ook filmpjes op YouTube. Acteren en zingen is echt gewoon alles voor mij. ik droom er al heel lang over om in een musical te spelen.
  Ik hoop dat jullie deze droom waar kunnen maken en dat ik auditie mag doen.

  Groetjes, Jennifer

    /   Reply  / 
 7. yasmijn harmsen

  aan de cast van The sound of music

  halo ik ben yasmijn Harmsen (13 jaar en bijna 14.
  ik hou al heel mijn leven van acteren,zingen,dansen en op het podium staan. ik heb op mijn school in een kerstviering gezongen voor 500 mensen, en heb ook meegedaan met improvisatie toneel. ik droom heel mijn leven al van acteren voor een echt groot publiek, niks anders doe ik liever dan zingen,acteren en dansen. hopelijk laten jullie deze droom uitkomen.

  met afwachtende groetjes Yasmijn Harmsen

    /   Reply  / 
 8. Shali kreijsig

  Hallo lezer, ik ben 14 jaar over een half jaar word ik 15 maar zou het mogenljjk kun en zijn om ook een rol van eem 13 jarige te spelen ik ben namelijk maar 1.58 niet zo groot dus. Als het zou kunnen zou ik het graag willen horen.

  Mijn uiterlijk: zwart haar, donkere ogen en eem klein postuur, ik ben 1.58 en 43kg

  MVG shali kreijsig, woont in Heiloo

    /   Reply  / 
 9. Michelle

  Weet iemand hoeveel kinderen er uiteindelijk mee mogen doen per kinderrol? Dat is zo onduidelijk. Neem aan minimaal 6 per rol maar hoeveel precies en hoeveel meiden zijn er door naar de laatste 3de auditieronde?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>