colofon

Algemeen
Musical.blog.nl is een website over de wereld van theater en musical. Op de blog vind je onder andere al het hete nieuws uit musicalland, premiereverslagen, kritische noten, kortingsacties, interviews met musicalsterren en meer. Discussies op de onderwerpen zijn van harte welkom. De hoofdredactie ligt in handen van Angel Mulder. Musicalblog bestaat sinds maart 2008.

Wil je een persbericht mailen, een uitnodiging toesturen voor een persevent of om welke reden dan ook kontakt opnemen, stuur je mail naar [email protected]

Over de redacteur
Angel Mulder heeft haar achtergrond in de reclamewereld liggen. Sinds 1992 is zij onder meer werkzaam als tekstschrijfster voor diverse reclame-uitingen en als public relations-medewerkster. Met de opkomst van het internet heeft ze zich in 1995 gestort op het web en na onder andere de exploitatie van een webshop kwam ze uiteindelijk terecht in de (internet)journalistiek. Ze schreef onder meer voor Fok.nl (2002-2005) en was oprichtster en hoofdredactrice van Vrouw.nl (2005-2008). Sinds januari 2008 is Angel werkzaam als freelancer voor diverse media, zowel als tekstschrijfster/fotografe, als op het gebied van Public Relations. Zie voor meer informatie www.zijshopt.nl
Naast de redactie van Musical.blog.nl is ze tevens verantwoordelijk voor de hoofdredactie van Glamour.blog.nl

Over Blog Online
Voor meer informatie over het netwerk van Blog Online zie deze pagina.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:colofon
Lees ook:Fotoverslag Castpresentatie Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Lees ook:Fotoverslag: Première Brandende Liefde
Lees ook:Fotoverslag: Mamma Mia! de musical in premiere
Lees ook:De Musical Awards in foto’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>