AVRO komt met Musical Kerstgala


De AVRO presenteert op kerstavond het Musical Kerstgala, een muzikale kerstreis met topartiesten uit de Nederlandse musicalwereld, onder begeleiding van het live-orkest van Fluitsma en Van Tijn. In een groots en sprookjesachtig decor vertelt Chantal Janzen een kerstverhaal aan de hand van bekende kerstnummers.
Op het gala treden onder meer op: Simone Kleinsma, Jamai, Freek Bartels, finalisten van het AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins, Mariska van Kolck, Ellen Evers, Stanley Burleson, Wieneke Remmers, John Vooijs, Kim-Lian van der Meij en Brigitte Heitzer.

Tijdens het gala speelt de kerstgedachte een grote rol. Daarom wordt in de uitzending op kerstavond ook aandacht besteed aan de campagne ‘Because I am a girl’ van Plan Nederland. Meisjes in ontwikkelingslanden hebben het vaak veel slechter dan jongens, alleen omdat het meisjes zijn. Maar dat verandert als meisjes dezelfde onderwijskansen krijgen als jongens.

AVRO Musical Kerstgala: 24 december, AVRO, Nederland 1, 20.30 uur. Of kijk de herhaling op 26 december, AVRO, Nederland 1, 14.35 uur.

Lees ook:Mini kerstconcert van cast Daddy Cool
Lees ook:Bekendmaking Mary’s tijdens Musical Awards gala
Lees ook:1 Januari eerste liveshow ‘Op Zoek Naar Zorro’
Lees ook:Simone Kleinsma bij Gouden Televizier-Ring Gala
Lees ook:Muziektheater GOV zoekt talenten voor musical Annie

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “AVRO komt met Musical Kerstgala

  1. Miranda

    Ik was hier gisteravond bij aanwezig. Was echt geweldig!!! Gaat een hele mooie kerstavond worden.

      /   Reply  / 
  2. sandra

    Wie heeft wat gezongen?

      /   Reply  / 
  3. Miranda

    Mariska en Stanley zongen het mooie nummer I’m dreaming of a white christmas. Was echt om kippenvel van te krijgen. De cast van the Sound of Music zong een nummer uit die musical. Mariska zong een heel mooi Carpenterkerstnummer van haar CD. Mama Mia dames zongen het nummer van Rudolf the red nose reideer. En verder waren er nog meer bekende kerstnummers maar weet niet meer wie nu wat zong.
    Ook waren er kerstnummers die ik niet echt kende maar wel heel mooi waren.
    Sommige nummers moesten zelf overnieuw gedaan worden omdat bijv. iemand uitgleed of iemand zijn tekst niet goed te horen was.
    Al met al was het echt een hele geslaagde avond. Zeker de moeite waard om daar kerstavond voor te gaan zitten.

      /   Reply  / 
    1. sandra

      wat zong Freek?

        /   Reply  / 
  4. Marieke

    Freek is te zien in het openings- en slotnummer, maar hij zingt ook met de Mary’s en een prachtig duet met Casey Francisco…..dus stel allemaal jullie dvd- en videorecorders in, want deze show mogen jullie NIET missen :-)

      /   Reply  / 
  5. Marijke

    staat al genoteerd in de agenda en dan zie ik het optijd kan ik het opnemen.
    Moet nog even met vriend lief om tafel wanneer we nu precies waar na toe gaan namelijk ( leuk hoor kerst bij familie die geen musicalfans zijn moet ik alles opnemen en later bekijken :( )

      /   Reply  / 
  6. bart

    top

      /   Reply  / 
  7. sandra

    Inderdaad, een erg leuke show. Leuk opgenomen met veel humor. Gaat nog leuk worden Petticoat met Freek en Chantal. Leuke nummers. Dit soort progamma`s mogen ze meer doen.

      /   Reply  / 
  8. Laura

    Ik moet eerlijk bekennen dat ik het een beetje vond tegenvallen. Een aantal nummers vond ik echt super, waaronder ‘Winterwonderland’ & ‘Baby, It’s Cold Outside’, maar voor de rest vond ik het een beetje net-niet. Desondanks toch leuk om al die musicalsterren te zien op één podium!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>