Freek Bartels backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’


Aanstaande zondag, 20 december, gaat Sipke Jan Bousema op stap met Freek Bartels (winnaar Op zoek naar Joseph). Freek verheugt zich erg op zijn werkzaamheden voor Mary Backstage. “Het lijkt me ontzettend leuk om het een keer van de andere kant te zien. Je hebt niet de stress van het presteren en achter de schermen kun je er misschien ook voor iemand zijn…Want je weet precies wat die meiden doormaken. Ik kijk er erg naar uit.”

Sipke Jan praat met panellid Pia Douwes en blikt terug op de derde liveshow met musicalactrice Vera Mann. Ook is de Kerstman is te gast. Freek neemt een kijkje bij de dansers en praat met kandidaten van Op zoek naar Mary Poppins.

Het programma ‘Mary Backstage’ geeft elke week een kijkje achter de schermen via marypoppins.avro.nl. Presentator Sipke Jan Bousema doet daarin samen met een kandidaat van Op zoek naar Joseph verslag van de gebeurtenissen in de studio. Het programma wordt live uitgezonden tussen de liveshow en de resultshow (uitslag), dus tussen circa 21.20 uur en circa 22.20 uur.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Amir Vahidi backstage bij ‘Op zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Remko Harms backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Robin van den Akker backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Suzan Seegers, Renée van Wegberg en Roy van Iersel in Mary Backstage
Lees ook:Chantal gaat op zoek naar Freek

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Freek Bartels backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’

  1. Laura

    Hij deed het super! Lekkere droge humor er doorheen, en volgens mij was Sipke-Jan ook zeer content met zijn co-host ;)

      /   Reply  / 
  2. sandra

    Inderdaad, hij deed het super. en hij mag het nog een keer doen en dan in de finale. Ik vind hem steeds leuker worden. ik kijk al uit naar de finale. Misschien is een grote musicalshow iets voor hem naast zijn gewone werkzaamheden. Kan hij zelf zingen en gasten presenteren. Freek, ga zo door!

      /   Reply  / 
  3. Annelot

    Het was echt heel erg leuk! Een soort mannelijke Chantal Janzen, met betere stem!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>