Jij en jouw Musicalster: Bastiaan met Jodie Prenger


Bastiaan mailde ons veel leuke foto’s van hem met musicalsterren, zoals deze foto van hem met Jodie Prenger (Nancy in  Oliver! en de winnares van I’d Do Anything). Bas mailde ons: “Toen ik haar aansprak zei ik dat ik vanuit Holland was gekomen om haar te zien. Ze vertelde dat haar vader half Nederlands is. Toen liep ze verder en riep ze, en ik kan begrijpen als jullie dit woord niet mogen plaatsen, ‘Godverdomme! That’s a Dutch swearword!’.” Wij vonden dit zo’n leuke anekdote, dat we vonden dat we die wel moesten plaatsen…

Lees ook:Jij en jouw musicalster!
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Iskander met Maike Boerdam (en Hugo Haenen!)
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Esther met Rosalie de Jong
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Romy met Freek Bartels en David Eisinger
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Nanne met Francis en Noortje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>