Danny de Munk nog een extra avond


Wegens grote belangstelling voor het live concert van Danny de Munk op 4 april is er een extra concert gepland op 3 april 2009 in de Heineken Musical Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor het tweede concert is inmiddels gestart. Tijdens de concerten in de stad waar het levenslied is ontstaan, brengt Danny samen met speciale gasten bekende levensliederen en nummers van zijn cd Hart en Ziel ten gehore.

De nieuwe cd Hart en Ziel, met onder andere het hartverscheurende duet ‘Laat ons niet alleen’ met de kleine Ciske Dave Dekker, ligt inmiddels in de Nederlandse winkels. Verder op het levensliedalbum het nummer ‘Het levende bewijs’ en het vrolijke liedje ‘Bloemetje’. Op dit moment is Danny de Munk te zien als de volwassen Ciske in Ciske de Rat – de Musical. De succesvolle musical is inmiddels verlengd tot en met maart 2009.

Lees ook:Danny de Munk bij Frits Spits
Lees ook:Ciske de Rat – De Musical op Nieuwjaarsdag
Lees ook:Danny de Munk zingt duet met Kathleen
Lees ook:Andre van Duin schrijft kerstnummers voor Dave Dekker
Lees ook:Danny is weer Ciske

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>