Musical over Toon Hermans

Er komt een musical over de in 2000 overleden cabaretier Toon Hermans. V&V Entertainment heeft de rechten verworven en gisteren tekenden de zoons van de komiek, Maurice en Gaby, een contract met de musicalproducent.

Zoon Maurice laat woensdag in De Telegraaf weten dat hij en zijn broer de herinnering aan hun vader graag levend willen houden. “We willen zijn werk levend houden, omdat hij zo veel heeft betekend. Maar als onze vader nog geleefd had, had dit voor hem niet gehoeven. Zo bescheiden was hij. Hij wilde mensen gewoon een leuke avond bezorgen.”

De musical zal 2010 in premiere gaan. In deze musical zal het levensverhaal van Hermans worden verteld, ondersteund door bekende liedjes van de cabaretier, zoals ‘Ballonnetje’ en ‘Jacqueline’. Wie de rol van Toon Hermans gaat spelen, is nog niet bekend.

Lees ook:Wieneke Remmers wordt Rietje Hermans
Lees ook:Alex Klaasen wordt Toon Hermans
Lees ook:Musical TOON in première
Lees ook:Laatste voorstelling musical TOON in Carré
Lees ook:‘Toon’ in reprise

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>