Ron Link en Maud lopen voor kinderen met kanker


Bekende sporters en Nijmegenaren zijn woensdag 14 januari present om een sponsorloop voor kinderen met kanker extra kleur te geven. Voetballer Frank Demouge is er bij, Ron Link (Tarzan) heeft zijn medewerking toegezegd, evenals ‘gouden’ hockeyster Eefke Mulder, zangeres Maud (Roodkapje), kickbokskampioen Perry Ubeda, hardloopster Naomi Derks en ex-atleet Marko Koers. Spelers van NEC komen ook een balletje trappen.
Een paar honderd kinderen uit Nijmegen rennen op woensdagmiddag 14 januari voor het goede doel. Zij lopen een kwartier rondjes op de atletiekbaan in Brakkenstein en laten zich daarvoor sponsoren. Op die manier halen ze geld op voor kinderen met kanker.

Het wordt een sportieve middag met een feestelijk tintje. Het geld dat met de sponsorloop wordt opgehaald, gaat naar Stichting Roparun. Roparun doneert geld aan projecten die de kwaliteit van leven van kankerpatiënten verbetert. Professoren De Groot en Hoogerbrugge van het UMC St Radboud hebben bij Roparan geld gevraagd voor hun project ‘In Beeld’. Dit Nijmeegse initiatief steunt kinderen met kanker bij eventuele problemen.

De sponsorloop komt uit de koker van stichting Running Nijmegen. Jongeren die ook willen hardlopen voor het goede doel, kunnen zich aanmelden via [email protected].

Lees ook:Pippi Langkous officieel erelid van Stichting Right To Play
Lees ook:Pippi erelid Stichting Right to Play
Lees ook:Kikker bezoekt Radboudziekenhuis
Lees ook:Hair op zoek naar haar
Lees ook:Kinderen voor Kinderen-musical zamelt muziekinstrumenten in voor Stichting Kinderen Maken Muziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>