Verlenging Joseph in het Beatrixtheater


De musical JOSEPH zal na de landelijke tour een verlenging ingaan in het Beatrixtheater. Op dit moment zijn er al meer dan 200.000 kaarten verkocht voor de musical JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat. JOSEPH, met o.a Freek Bartels en Renée van Wegberg, tourt nog door heel Nederland, maar wordt daarna vanwege de overweldigende aanhoudende belangstelling van het Nederlandse publiek verlengd in het Beatrix Theater in Utrecht. Vanaf september zal JOSEPH daar te zien zijn.


Producent Erwin van Lambaart van Joop van den Ende Theaterproducties: “Op dit moment staat de musical Dirty Dancing in het Beatrix Theater in Utrecht en deze zal daar de komende maanden nog te zien zijn, waarna hij vervolgens plaats maakt voor het onverwacht grote succes van JOSEPH. De musical JOSEPH is een van de grootste publiekslievelingen van de afgelopen jaren en wij zijn er trots op dat we JOSEPH na de landelijke tour kunnen voortzetten in ons eigen theater.”

De musical is geïnspireerd op het beroemde Bijbelverhaal van Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef. De cast bestaat verder onder anderen uit Paul Walthaus (Farao) en Leo Hogenboom (Jakob).

JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat ging op 12 december in première. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.musicals.nl.

Lees ook:Joseph stopt en ontvangt goud!
Lees ook:Win het castalbum van Joseph!
Lees ook:Recordverkoop kaarten Joseph
Lees ook:Joseph Technicolor Dreamtrain op Utrecht Centraal
Lees ook:Basisschoolleerlingen bezoeken Joseph

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verlenging Joseph in het Beatrixtheater

  1. Eline

    Ik ben bezig met kijken naar de mogelijkheden voor het organiseren van een optreden van John Vooijs.

    Voordat ik door ga met kijken naar mogelijkheden voor een optreden van John Vooijs in Emmen (Drenthe). Wil ik eerst kijken of er wel interesse in is. Ik vraag het om een beetje een idee van aantallen te krijgen.

    Datum/tijd is nog niet bekend. Datum wordt September/Oktober. Ook afhankelijk van John ivm Mamma mia en Joseph. Het idee is het aan het begin van de avond te doen zodat mensen die van verder weg komen niet pas midden in de nacht thuis zijn.
    Als je die datum en tijd kunt, wil je dan mee? De prijs hoop ik rond de €17,50 te krijgen.

    Dus wie wil er mee?????

    Interesse of vragen? Graag mailen naar [email protected] (Geef ook even door met hoeveel personen je wilt komen)
    Dan kan ik je mailadres opslaan en het je laten weten als het daadwerkelijk zo ver is. Uiteraard ben je dan niet verplicht om kaartjes te bestellen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>