Tarzan verlengd en Chantal keert terug!


Na bijna 900 voorstellingen en ruim 1,6 miljoen bezoekers stopt de succesvolle musical Tarzan niet op 31 maart, maar op 24 mei definitief. Wegens de enorme vraag naar kaarten heeft Joop van den Ende Theaterproducties besloten Tarzan eenmalig te prolongeren. De musical Tarzan trekt nog steeds avond aan avond volle zalen, maar op 24 mei 2009 zullen Tarzan en Jane echt voor de laatste keer slingeren in het Fortis Circustheater. Tarzan komt hiermee in de top 3 van meest bezochte open einde musicals in Nederland na The Lion King en The Phantom of The Opera.


Door de verlenging is het zeker dat Chantal Janzen terug zal keren als Jane in de musical Tarzan. Tijdens het zwangerschapsverlof van Chantal Janzen werd de rol van Jane vertolkt door Bente van den Brand. Half maart zal Chantal beginnen met de repetities en de verwachting is dat zij spoedig weer in de rol van Jane te zien is.

Tarzan ontving in 2008 de ANWB publieksprijs voor Musical van het Jaar. Clayton Peroti en Ron Link  zijn voor hun rol in Tarzan bekroond met respectievelijk de Award voor Beste Mannelijke Bijrol en de Award voor Aanstormend Talent. Het Nederlandse castalbum van de musical Tarzan werd na de release binnen een half jaar goud en bereikte in september dit jaar zelfs de platina status.

Tarzan vertelt het spectaculaire verhaal van een jongen die zijn afkomst zoekt en een hartstochtelijke liefde vindt. Het is een musical over familie, vriendschap en wilskracht. De rollen in Tarzan worden vertolkt door onder anderen Ron Link (Tarzan), Clayton Peroti (Tark), Joanne Telesford (Kala) en Hans Peter Janssens (Korchak).

Foto: Deen van Meer

Lees ook:Tarzan stopt definitief!
Lees ook:Verrassing voor de grootste Tarzan-fans
Lees ook:Tarzan trakteert apen op gebak
Lees ook:Chantal woensdag terug in Tarzan
Lees ook:Concurrentie voor Tarzan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tarzan verlengd en Chantal keert terug!

  1. sade

    chantal is echt mooi,en ron ook

      /   Reply  / 
  2. L.

    Hmm… ik moest vandaag denken aan dit bericht, na het lezen van het bericht over het 2 jarig bestaan van de musical Tarzan in NL op http://www.musicals.nl.
    Heeft iemand al een idee wanneer Chantal Janzen echt terugkeert in Tarzan? Er staat dat ze half maart begon met repeteren, maar dit kan toch nooit een maand duren lijkt me, om weer back in business te zijn voor de rol die ze al zovaak vertolkt heeft. Dus, iemand een idee?

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder

      Ik heb begrepen dat ze nog steeds last heeft van de wond van de keizersnee, dus dat ze nog een beetje rustig aan moest doen. Een datum is nog niet bekend.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>