Laatste Dirty Dancing op 4 juli


Na 1,5 jaar en bijna 500 keer stopt Dirty Dancing op 4 juli 2009 definitief. De Nederlands gesproken theaterproductie met de originele in het Engels gezongen hits heeft op dit moment meer dan een half miljoen bezoekers in het Beatrix Theater Utrecht ontvangen. Wereldwijd zagen miljoenen mensen de bioscoophit over de ultieme vakantieliefde van Johnny en Baby.

Vanwege de programmering in het Beatrix Theater in Utrecht is er geen mogelijkheid tot verlenging. Na Dirty Dancing is onder andere JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat in Utrecht te zien.

Dirty Dancing is het verhaal over de ultieme vakantieliefde. Tijdens het verblijf van de 17-jarige ‘Baby’ Houseman op Kellermans vakantiepark ontmoet ze op de broeierige afterparty’s dansleraar Johnny Castle. Dit is het begin van een vurige vakantieliefde. Dirty Dancing is een muziek- en dansshow, waarbij de toeschouwer zich een gast waant in Kellermans vakantieclub. De rollen worden vertolkt door onder anderen Martin van Bentem (Johnny Castle), Jette Carolijn van den Berg (Baby Houseman), Chris Tates (Jake Houseman), Anouk van Nes (Marjorie Houseman) en Frances de Jong (Penny).

Vanaf september 2009 is JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

UPDATE:
Inmiddels is de laatste voorstelling bepaald op 28 juni. Wil jij Dirty Dancing nog zien? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele kaarten te koop. Bestel je kaarten hier!

Lees ook:Joop Braakhekke bezorgt verjaardagstaart bij Dirty Dancing
Lees ook:Premiere Babette van Veen in Dirty Dancing
Lees ook:DIRTY DANCING VOOR MAAR 25 EURO!
Lees ook:Koop nu de allerlaatste kaarten voor Dirty Dancing!
Lees ook:Joseph stopt 10 juli definitief

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Laatste Dirty Dancing op 4 juli

  1. Pingback: Dirty Dancings Jette Carolijn schrijft boek | Boeken

  2. Ellis

    Is het nou zo dat ze de hele maand juni niet spelen of moeten deze voorstellingen nog gepland worden?

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Er worden inmiddels wel kaarten verkocht voor data in juni. Kaarten kun je bestellen via de button hier aan de rechterzijde.

        /   Reply  / 
  3. Daafje

    Zo het werd ook hoog tijd dat ze gingen stoppen! Wie van Dirty Dancing houdt is sowieso psychisch gestoord, maar wie meedoet aan zo’n a-muzikale en a-culturele voorstelling, moet helemaal oppassen, willen ze niet als psychisch on(be)handelbaar beschouwd worden. Ga leven zoeken, zou ik zeggen!

      /   Reply  / 
    1. claudia

      niet weer hè?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>