Jonas Brothers naar Nederland


Heb jij de musical-film Camp Rock gezien en vond je deze ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op vrijdag 13 november geven de Jonas Brothers hun eerste eigen show in Nederland in Ahoy Rotterdam. De voorverkoop van dit concert dat deel uitmaakt van hun “World Tour 2009″ start aanstaande zaterdag om 10 uur.

De Jonas Brothers, bestaande uit de broers Kevin, Joe en Nick Jonas, zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste en populairste acts in Amerika. Met hun albums ‘Jonas Brothers’ en ‘A Bit Longer’ haalden ze veel landen de gouden of platina status en nummer 1 positie. In het thuisland de Verenigde Staten zijn de albums zelfs meervoudig platina en hun eerste Amerikaanse tour, de “Look Me In The Eyes Tour” verkocht in recordtijd uit.

Ook is de band uit New Jersey meervoudig Teen Choice Award winnaar, speelden ze in de film Camp Rock en zijn ze de jongste band ooit op de cover van het muziekblad Rolling Stone Magazine. Op 12 juni verschijnt het nieuwe album ‘Lines, Vines and Trying Times’ waarop ook de nieuwe single ‘Paranoid’ te vinden is.

Aanstaande vrijdag 22 mei om 11.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot zaterdag 23 mei om 10.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor de Jonas Brothers te bestellen via www.livenation.nl. De reguliere kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 – 1010 2020 (45 cpm).

Lees ook:Speciale pre-sale Musicals in Concert voor Ziggo klanten
Lees ook:Jonas Brothers scoren met ‘Camp Rock’
Lees ook:Camp Rock op TV!
Lees ook:Derde show voor War of the Worlds
Lees ook:Nick Jonas in ‘Les Miserables’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>