Gordon en Jamai presenteren “Waar is Elvis?!’


Gordon en Jamai presenteren de nieuwe amusementshow ‘Waar Is Elvis?!’, dat RTL 4 vanaf vrijdag 31 juli uitzendt. Vijf weken lang kunnen fans van de rock ’n roll-legende Elvis Presley hun hart ophalen. In het programma ‘Waar Is Elvis?!’ wordt gezocht naar de grootste Elvis-kunner en Elvis-kenner van Nederland.

De Elvis-kunner wordt geacht het publiek te raken met zijn bewegingen, stem en charme zoals Elvis dat decennia lang deed. Hij moet dit doen middels de vertolking van één van de legendarische nummers van de zanger. De Elvis-kenner wordt middels een quiz, waar de meest opvallende, swingende en ontroerende fragmenten uit het leven van Elvis voorbij komen, getest op zijn kennis over de legende. In vier rondes worden telkens een Kunner en een Kenner geselecteerd. Op vrijdag 28 augustus strijden zij live in de finale tegen elkaar om de eer, maar ook om de spectaculaire hoofdprijs: een live optreden op een unieke locatie. De audities voor het zangtalent (de Kunners) zijn inmiddels afgerond. De Kenners kunnen zich deze week nog aanmelden via de site www.rtl.nl/waariselvis.

Elvis Presley beleeft niet alleen op RTL 4 een revival. Joop van den Ende Theaterproducties brengt vanaf november de door heel Nederland reizende musical All Shook Up – Love Me Tender, de nieuwe Nederlandse swingende musical met de 25 grootste hitsongs van rocklegende Elvis Presley. Deze kleurrijke jukeboxmusical zit vol liefde, avontuur en humor met in de hoofdrollen René van Kooten, Brigitte Heitzer, Fred Butter, Tommie Christiaan en Gemma van Eck. De sterrencast geeft elke vrijdagavond in ‘Waar is Elvis?! alvast een voorproefje van de musical.

Uitzending: RTL 4, vanaf vrijdag 31 juli, tussen 20.30 en 21.30 uur.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:All Shook Up voorproefje in ‘Waar is Elvis?’
Lees ook:Avondje Elvis
Lees ook:Brigitte Heitzer krijgt hoofdrol in Elvis-musical
Lees ook:An Schrijft: Hier zijn Gordon en Jamai
Lees ook:Hoofdrol voor Rosalie de Jong!

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Gordon en Jamai presenteren “Waar is Elvis?!’

  1. sandra

    lijkt me een leuk programma. Vooral omdat Jamai het met Gordon presenteert. Jamai is ook een alleskunner. Ik hoop dat hij ook een beetje gaat zingen. Zal zeker gaan kijken.

      /   Reply  / 
  2. jos

    Oh dus weer een verkapte sluikreclame voor Stage. Laat Plasterk daar maar eens naar kijken.

      /   Reply  / 
  3. Sophie Kistemaker

    Bewijst maar weer wat voor een multitalent Jamai is!

    Heb al kaarten gereserveerd!

      /   Reply  / 
  4. sandra

    Jos volgens mij is dit ook een musicalsite. Dan mag je dat best wel plaatsen als producent. Je ziet ook overal filmpjes van Footloose staan op diverse sites.

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Jos bedoelt volgens mij dat het in dat tv-programma sluikreclame zou zijn voor Stage.

        /   Reply  / 
  5. jos

    Klop helemaal, angel

      /   Reply  / 
  6. truus

    hoi leuk
    kijk morgen ook naar juliie
    ben grote fan van elvis
    heel veel plezier
    groetjes van truus uit limburg

      /   Reply  / 
  7. Robin Meeuwsen

    Wat een wanprestatie zeg! Ben na het zien van de uitzending van vanavond blij dat ik niet door de audities ben gekomen. Een waardeloos programma met waardeloze Elvis imitators en even zo waardeloze presentatoren. EVA moet zich doodschamen!

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Ik vind het een best leuk progamma, ik denk alleen dat Jamai het wel alleen had gekund. Misschien was de combi Jamai met Carlo leuker geweest. Verder vond ik Bri erg goed en een leuke opsteker voor de musical. Daar wil ik zeker heen.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Vond Jamai het helemaal niet goed doen, hij staat erbij voor spek en bonen.
        Waardeloos programma trouwens wat ik geen tweede keer zal gaan kijken

          /   Reply  / 
  8. monique

    ongelooflijk dom programma, dit gaat echt nergens over, als elvisfan kan ik niet warm of koud worden.Jamal redelijk, maar die wordt helemaal ondergesneeuwd door aandachttrekker GORDON. Jammer wat het had een leuk programma kunnen worden maar GORDON met zijn flauwe grapjes, zijn altijd oordelen en mensen voor schut zetten, nou, niet echt!!!!! Geld maakt niet gelukkig GORDON, beetje zielig!! misschien is de GORDON van vroeger toch leuken, en ELVIS ach als fan weten we wel beter. Dus voor mij een zinloos programma met een O,O gehalte.

      /   Reply  / 
  9. Helen

    Vond er ook niets aan. Gordon vind ik leuk maar Jamai voegt echt totaal niets toe en het format is zo bij elkaar geraapt van andere programma’s.

    Nee, hier ga ik geen 2e keer naar kijken. Wel fijn voor Stage dat ze weer lekker een musical kunnen pushen.

      /   Reply  / 
  10. Aart Wijnhout

    Als ELVIS fan van het eerste uur wil ik toch wel even kwijt dat dit programma, zeker met de gekozen presentatoren beslist geen aanwinst is.
    Gordon als presentator, beroerder kan het niet. Het enige wat hij doet is de aandacht op zichzelf vestigen. Jamai doet het redelijk maar probeert af en toe een beetje met Gordon mee te doen. Jammer hoor.
    Het is een totaal overbodig programma wat weinig echte ELVIS fans zal boeien.
    Wat de Musical betreft, het is erg jammer dat er in het geheel of gedeeltelijk Nederlands gezongen word, als je de Nederlandse tekst van A Little Les Conversation hoor dan word je toch wel een beetje onpasselijk.
    Jammer hoor, had erg veel verwacht van “Waar Is ELVIS”.

      /   Reply  / 
  11. Nelly Postma

    Ik moet t toch even kwijt.

    Wat een verschrikkelijk programma hebbben Jamai en Gordon ervan gemaakt. Zo ontzettend zonde! Ik ben zwaar fan van Elvis en had gewoon veel meer muziek verwacht. De kandidaten hebben nauwelijks de tijd gehad om iets van hunzelf te laten zien. Het gaat om Elvis, dus dat betekend zingen en niet van die zeer rommelige spelletjes tussendoor. Ik moet zeggen, dat diegene die nog wat kon zingen gelijk al na drie zinnen kon vertrekken. Wie heeft in godsnaam in de jury gezeten???? Geen Elviskenners in ieder geval.

    En wie het beste bij de stem van Elvis komt… Als ze zelf al vrouwen selecteren, moet je dit programma zeker niet serieus nemen!!!

      /   Reply  / 
  12. sandra

    Het progamma wordt geproduceerd door Paul de Leeuw. Dus het idee en het concept is ook van hem. Dus als jullie het slecht vinden is dat niet de schuld van Jamai. Hij probeert er iets van te maken.Trouwens Jamai moet nog veel leren en dat kan je niet van Gordon zeggen. Ze hadden beter Martijn neer kunnen zetten of Carlo. Het is ook een luchtig zomerprogramma en geen hoogdravende televisieprogamma. Dat weten ze zelf denk ik ook wel. Je moet het wel een kans geven.

      /   Reply  / 
  13. Ge

    Wat een verschrikkelijk waardeloos programma.
    Gordon wegwezen! Nemand laat hij uitpraten en
    geen enkel nummer wordt uitgezongen. Hoe bedenkt
    iemand zoiets, die de hele dag met TV-maken
    bezig is. Echt PdL Knibbel Knabbel Knuisje en
    weg ermee van het buisje!

      /   Reply  / 
  14. Angel Mulder Auteur

    Ik heb het nog helemaal niet gezien, maar zo te lezen heb ik ook helemaal niks gemist…

      /   Reply  / 
  15. Laura

    Ik weet niet of dit programma ooit een succes had kunnen worden.. Zelfs niet als het minder rommelig was geweest en met betere presentatie (Jamai vind ik overigens niet slecht, maar hij moet nog wel groeien). Elvis is gewoon niet echt een onderwerp dat leeft in NL, in ieder geval veel minder dan in bv de VS.
    Ik heb ergens gelezen dat ze WIE? ivm met de kijkcijfers misschien niet meer op prime time gaan programmeren, maar later op de avond. Ik ben bang dat de kijkcijfers dan nog meer gaan dalen…

      /   Reply  / 
  16. Unchained

    Elvis leeft meer bij de mensen dan de rest bij elkaar. Het was gewoon een slecht idee twee Homo’s een programma over een van de meest mannelijke mannen ooit te laten presenteren.

    Ik zou ook eigenlijk niemand kunnen bedenken in Nederland wie het programma wel zou kunnen presenteren?

      /   Reply  / 
  17. gerrie

    Ik ben al 47 jaar Elvis fan en heb al heel wat troep gelezen en gezien over Elvis maar de Gordon show slaat alles.De quiz gaat nog wel,soms nieuw voor de jonkies en een opfrisser voor de oudjes maar verder gewoon bagger.Waar is Elvis???In de harten van zijn fans.Waar is Gordon????Hopelijk afgeschoten naar Mars,heeft hij een hele planeet voor zich zelf.

      /   Reply  / 
  18. Pingback: An Schrijft: Hier zijn Gordon en Jamai | Musical

  19. Leo

    Het programma zou een stuk beter worden als ze Gordon inruilde met Gerard Joling.
    Wat ken Gordon eigenlijk wel? Niets, als alleen maar arrogant zijn.
    Weg met die kerel!

      /   Reply  / 
  20. inge

    Kan iemand ons alsjeblieft verlossen van Gordon ???? Echt een overkill van deze walgelijke nietsnut op televisie. Nu weer in dit programma. Jammer dat een talent als Jamai zich laat beinvloeden door zo’n absolute nobody als Gordon

      /   Reply  / 
  21. heidi

    Ik vind het hele programma een blamage voor Elvis.
    Of er niet meer talent loopt wat WEL in de buurt van zijn talent komt.erg jammer,denk dat het beter moet kunnen.

      /   Reply  / 
  22. macman72

    wat moet ik hier als 37 jarige Elvisfan nog aan toevoegen?

    Ik ben het eens met het meeste wat hier boven staat geschreven. Waardeloos in ieder geval, het voegt niets toe qua imitaties (bar en bar slecht), maar moet je ook willen imiteren?

    Verder de vragen, welk merk toiletpapier Elvis gebruikte en zijn aftershavem interesseert echt niemand. Een rechtgeaarde fan zal veel feitenkennis op professioneel gebied hebben. Over opnamesessies, het tijdsbeeld de mensen om Elvis heen etc.

    Een volstrekt waardeloos programma, waar geen fan op zit te wachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>