Cast The Full Monty krijgt sportverbod


De mannelijke hoofdrolspelers van de musical The Full Monty hebben vanaf vandaag een officieel sportverbod opgelegd gekregen.De producenten willen voor de hoofdrollen geen afgetrainde lichamen zien…

Zij spelen in de musical ontslagen staalarbeiders die, ondanks vele sollicitaties, met geen mogelijkheid aan het werk komen. Eén van hen krijgt het briljante idee om een Chippendales achtige groep op te richten, maar omdat ze niet gezegend zijn met goddelijke lichamen besluiten de mannen volledig naakt te gaan.

‘De spelers worstelen in de musical met hun figuur, omdat ze volledig naakt moeten, dit moet zo realistisch mogelijk worden weergegeven, dus zien wij liever bierbuiken dan six-packs’, aldus producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf. Vooral voor Charly Luske, Vincent de Lusenet en Richard Spijkers, die al een afgetraind figuur hebben, is dit extra moeilijk. Het resultaat is vanaf 30 oktober te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Lees ook:Do gaat in de Playboy
Lees ook:Filmpje: Blote billen!!!
Lees ook:Gone with the Wind te lang
Lees ook:Vanavond blote billen tijdens het Musical Awards Gala!
Lees ook:Rick Engelkes Producties op zoek naar Dik Trom

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cast The Full Monty krijgt sportverbod

  1. henri buytenzorg

    L.S.

    Je kunt het idee natuurlijk briljant noemen als je niks beters invalt. Mag je dan ook zeggen dat het idee ranzig & onsmakelijk is? Of zijn kunstemakers (actreuses en dergelijke) boven alle (ethische en morele) wetten verheven? Als ze toch grenzen opzoeken, dan liever niet terug naar die fijne jaren van alles kan en alles mag. Zo, en nu tijd voor een beledigende reactie.

    HB

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>