Josephine Baker gecancelled


Ook de theaterwereld begint de gevolgen van de recessie te voelen. In het buitenland zijn er al veel voorstellingen voortijdig gestopt en ook in Nederland werden enkele musicals genoodzaakt voortijdig te stoppen. Denk aan Sjakoo en Supermodel. Nu is er zelfs een musical die de planken helemaal niet meer op gaat! De musical Josephine Baker van theaterproducent Mark Vijn Theaterproducties is namelijk wegens tegenvallende kaartverkoop gecancelled.

Carolina Dijkhuizen zou de hoofdrol van Josephine gaan spelen in deze musical. Overige castleden waren nog niet bekend. De musical Josephine Baker zou vanaf februari 2010 in de Nederlandse theaters te zien zijn. Het is niet bekend of de musical later alsnog de planken op zal gaan. De speciale website voor de musical is overigens nog wel in de lucht.

Lees ook:Carolina Dijkhuizen in ‘My Name is Michael’
Lees ook:Josephine in 2010
Lees ook:Carolina Dijkhuizen hoofdrol in Dreamgirls
Lees ook:Bingo! 1 jaar Sister Act in het AFAS Circustheater Den Haag
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>