Crazy Shopping the Musical


Er is zowaar een producent die het nog aandurft en een onbekende musical op de planken durft te brengen. Eerdere pogingen, zoals SuperModel de Musical en Sjakoo flopten jammerlijk, maar Stardust Theatre, het theaterbedrijf van Henk van der Meyden, brengt in de zomer van 2010 toch een nieuwe musical uit met als titel Crazy Shopping The Musical.

Crazy Shopping The Musical zou een grappige mengeling van Sex and the City, Desperate Housewives en de film Confessions of a Shopaholic moeten worden. Rode draad in de musical is de Stop the Shopping Church, die in New York ook werkelijk bestaat. Onder leiding van de jonge charismatische dominee Billy komen shopverslaafde vrouwen bijeen om bij deze prediker af te kicken. Dominee Billy doet dit op hilarische, maar doeltreffende wijze. Zo houdt deze ludieke dominee onder meer een “workSHOP” om  extreme kooplustigen van hun verslaving te verlossen. Qua muziek wordt gebruik gemaakt van bekende hits en opzwepende gospelsongs.

Crazy Shopping The Musical zou in de zomer van 2010 in het Koninklijk Theater Carré in première moeten gaan. De musical zal daar zeven weken zal staan en daarna een tournee gaan maken langs de Nederlandse theaters. Over de cast is nog weinig bekend, alleen dat Kris Siekerman, Viviënne van den Bergh en Milan van Weelden in de musical te zien zullen zijn.

Lees ook:Deel cast musical ‘Crazy Shopping’ bekend
Lees ook:Shoppen is beter dan seks
Lees ook:Chatten met Crazy Shoppers Casey en Tony
Lees ook:Nieuwe regisseur voor Crazy Shopping
Lees ook:Billy Elliot – Jonge talenten onthullen BILLY letters bij AFAS Circustheater

1 Reacties // Reageer

One thought on “Crazy Shopping the Musical

  1. Suzan

    Ik houd nu reeds mijn hart vast… de titel is vooralsnog niet aansprekend. Helaas.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>