Rocky over the Rainbow keert terug!

Met de tekst “We’re back!” kondigt Rocky over the Rainbow in 2010 terug te keren op het podium. De productie zal naar verluidt dit najaar weer in de theaters te zien zijn. Bekend is inmiddels dat in ieder geval Linda Wagenmakers weer in de hilarische musical te zien zal zijn.

Linda zal deze keer niet de rol van Maggs (die ze overigens destijds briljant vervulde), maar de rol van Dorothy spelen. Deze rol werd destijds door Cystine Carreon gespeeld. Ook Tony Neef, Joke de Kruijff, Nurlaila Karim, Lone van Roosendaal, Michael Diederich en Rolf Koster speelden eerder in deze musical. Het is nog niet bekend of zij deze keer ook weer van de partij zullen zijn. Amsterdam Independent Theatre van Eelco Claassen is de producent van deze musical. De website is inmiddels online, maar bevat verder nog weinig informatie.

Rocky over the Rainbow is een kruising tussen The Wizard of Oz en The Rocky Horror Show en combineert dus truttigheid met rock. Wij hebben er destijds flink van genoten, dus kijken er nu al naar uit!

Lees ook:Eerste vertellers ‘Rocky over the Rainbow’ bekend
Lees ook:‘Rocky over the Rainbow’ weer ‘campy’ in première
Lees ook:Nieuwe namen ‘Rocky over the Rainbow’ bekend
Lees ook:Pers krijgt voorproefje Rocky over the Rainbow (video)
Lees ook:Richard Groenendijk presenteert ‘Musicals Gone Mad’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rocky over the Rainbow keert terug!

  1. Suzan

    Volgens het boekje van de Philharmonie in Haarlem spelen in ieder geval Nurlaila Karim, Rolf Koster en Daryll Charles mee met Linda.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe namen ‘Rocky over the Rainbow’ bekend | Musical

  3. Fred

    Met alleen maar goede zanger/zangeressen ben je er niet. Je hebt ook een verhaal nodig.
    Gisteren in Oss gezien: WAT ONTZETTEND FLUT!!!!
    Het verhaal slaat nergens op en dat haalt de kwaliteiten van de deelnemers compleet onderuit. Dit is z’n geld niet waard.

      /   Reply  / 
  4. Hibye

    Gezien in 2002 en op 14 oktober jl. in Apeldoorn. Het verhaal is hetzelfde gebleven alleen alle originele muziek is vervangen door nieuwe/andere. De muziek uit de Rocky Horror Picture Show stond/staat als een huis en wordt wat mij betreft gemist. Wat overblijft is een musical van bedenkelijk niveau, alsof je naar een Queen musical zit te kijken zonder Queen-muziek…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>