Roy van den Akker en Remko Harms in groep Gordon

Musicalacteurs Roy van den Akker (oa Love me Just a Little bit more en Roodkapje) en Remko Harms (Les Miserables, Rembrandt) zijn twee van de leden van de nieuwe groep van Gordon; Los Angeles, the voices. Deze groep, bestaande uit voorman en bedenker/initiator Gordon, Richy Brown, Peter William Strykes, Roy van den Akker en Remko Harms, zal hun debuutoptreden maken tijdens de Amsterdamse Uitmarkt 2010.

Op het hoofdpodium aan het Museumplein zullen zij, op zondag 29 augustus om 21.00 uur , Nederland kennis laten maken met deze nieuwe formatie. Onder begeleiding van het Metropole orkest zal de kersverse zangsensatie laten horen waar zij, in het geheim, al maanden aan hebben gewerkt.

Gordon deed enkele maanden geleden een oproep aan zingend Nederland voor het formeren van een zanggroep welke geënt was op bestaande successen als ‘Il Divo’ en ‘Canadian Tenors’. “Het is een onwerkelijk goed project geworden waar zoveel bezieling in zit dat ik denk dat mensen hier echt door geraakt worden. Ook de ‘nieuwe’ gezichten in deze formatie geven het een frisse uitstraling en ze kunnen allen zo geweldig zingen dat het samenwerken met hen een droom is voor elke muzikant” aldus een razend enthousiaste Gordon.

Op 10 september aanstaande zal Los Angeles, the voices ook hun opwachting maken in de finale van Hollands Got Talent waar zij hun eerste debuutoptreden geven als groep op tv met hun eerste single getiteld ‘Ware Liefde’. “Los Angeles, the voices” zal buiten het voornamelijk Nederlandse repertoire ook zingen in het Engels, Frans en Spaans. Het debuutalbum verschijnt op 1 november.

Lees ook:Remko Harms backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Gordon in Hairspray?
Lees ook:Bente doet het samen met Remko en Nathalie
Lees ook:De Gelaarsde Kat in première
Lees ook:Jesus Christ Superstar in Concert met René van Kooten en Lone van Roosendaa

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roy van den Akker en Remko Harms in groep Gordon

  1. Els ten Caat

    super voor je Remko, gefeliciteerd heel veel succes ook voor Roy natuurlijk, groetjes uit Hoogeveen
    Els

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>