Brian May speelt op première ‘We Will Rock You’

QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor zijn morgen aanwezig tijdens de première van de rockmusical We Will Rock You in het Beatrix Theater in Utrecht. Brian May zal tijdens de première van We Will Rock You zelf meespelen. Welk nummer hij zal spelen is op dit moment nog niet bekend.

De cast en band van We Will Rock You is na een intensieve periode van repeteren klaar voor de première. De aanwezigheid van de QUEEN heren maakt de première op vrijdag 3 september extra speciaal. De mogelijkheid om met rocklegende Brian May op hetzelfde toneel te staan spelen is een grote eer voor de cast met in de hoofdrol o.a. John Vooijs, Marjolein Teepen, Pia Douwes, Floortje Smit, Charly Luske, Paul Donkers en Rutger Le Poole.

De première is vrijdagavond in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarna exclusief te zien in Utrecht. Uiteraard is ook Musicalblog.nl bij deze première aanwezig, dus hou de site in de gaten voor foto’s en meer! Kaarten voor We Will Rock You zijn hier te bestellen.

Foto: Bram Muller

Lees ook:Queen legendes brengen een bezoek aan Beatrix Theater voor WWRY
Lees ook:Cast ‘We Will Rock You’ ontmoet Queen
Lees ook:Brian May en Roger Taylor naar Nederland voor WWRY kick off
Lees ook:Floortje Smit wordt Ozzy in ‘We Will Rock You’
Lees ook:Martin van der Starre in ‘We Will Rock You’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Brian May speelt op première ‘We Will Rock You’

  1. Jan Beltman

    De acteurs kunnen geweldig zingen maar het verhaal is echt ongelofelijk slecht! Wij zijn halverwege de tweede helft weggegaan.

    Andere musicals van vanden Ende waren echt perfect. Hoe komt zo’n verhaal er doorheen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>