‘Vlieg Met Me Mee’ jaartje uitgesteld

De creatieve ontwikkeling van de musical Vlieg Met Me Mee krijgt meer tijd. Paul de Leeuw en Erwin van Lambaart, producent van Joop van den Ende Theaterproducties, hebben gezamenlijk besloten om het creatieve proces meer ruimte te geven. De première van deze nieuwe oorspronkelijke musical stond voorlopig gepland voor december 2011 maar verschuift naar het najaar van 2012.

Paul de Leeuw en Erwin van Lambaart: “We zijn ronduit enthousiast over de scriptontwikkelingen van ‘Vlieg Met Me Mee’ maar zien mogelijkheden om het nog beter te maken. De basis voor elke theatervoorstelling is een goed script en daar nemen we bij nader inzien graag wat meer tijd voor. Dat geeft ons ook meer ruimte om Paul’s uiteenlopende songbook op de best mogelijke manier te verweven met de verhaallijnen. Er is zoveel goed materiaal voorhanden en het is zonde als we voor zo’n unieke productie overhaaste beslissingen moeten maken omwille van de tijd. We hebben dit eerder ook bij Ciske de Rat en Petticoat besloten en dat is goed bevallen.”

Lees ook:Paul de Leeuw in de jury voor Joseph
Lees ook:Paul de Leeuw afgewezen voor hoofdrol musical over André Hazes
Lees ook:Simone Kleinsma in duet met Paul de Leeuw
Lees ook:Musical met hits Paul de Leeuw
Lees ook:Filmpje: Remko en Hein bij Paul de Leeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>