Daphne Flint heeft stemproblemen

Het lijkt op het moment schering en inslag onder de zangers en zangeressen van Nederland: stemproblemen. Nu is ook musicalland geveld. Daphne Flint is haar stem kwijt. De voorstelling Ik zou je het liefste in een doosje willen doen ging daarom gisteravond in Oss niet door. Daphne heeft een spreekverbod.

De musical, die is gebaseerd op de mooiste liedjes van Annie M.G. Schmidt, gaat zondagavond in première in Apeldoorn. Vrijdagavond staat de voorstelling in Drunen. Of deze wel door zal gaan, is nog onduidelijk. De producent bekijkt van dag tot dag of Daphne weer op kan.

UPDATE 16:30
Ik zou je het liefste in een doosje willen doen is ook vanavond in de Voorste Venne in Drunen afgelast. Daphne heeft nog steeds een spreekverbod. Zij zal morgen opnieuw onderzocht worden, waarna besloten wordt wat er dan gaat gebeuren. Ook zal dan besloten worden of de première op zondag 6 februari in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn doorgang zal hebben.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gone with the Wind te lang
Lees ook:Esmee van Kampen in ‘Sister Act’
Lees ook:Repetities musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gestart
Lees ook:Understudy van de week: Daphne Denters
Lees ook:Wegens grote vraag verlenging voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Daphne Flint heeft stemproblemen

  1. Angela

    Naaaah, ik heb precies hetzelfde!! Mag ook niet praten (kan ik niet eens) en ook niet zingen en ik had morgen notabene auditie voor een musicalopleiding!! :( Gaat nu natuurlijk niet lukken…
    Ik heb een zware virusinfectie, Daphne ook???

      /   Reply  / 
  2. Ron Rijkers

    Ach, was er maar een CD of zoiets van deze musical te krijgen.
    Ik heb er een geweldige avond gehad en mijn ouders zongen sommige, voor mij totaal vreemde, liedjes uit volle borst mee.
    Wat zou ik die twee graag zo’n cd willen geven!!!
    Mocht er zoiets te organiseren zijn: laat het mij weten.
    Groetjes Ron

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>