‘A Man Of No Importance’ te zien in Amersfoort

In november 2011 zal de musical A Man Of No Importance, uitgevoerd in een Nederlandse versie, te zien zijn in Amersfoort. In opdracht van de Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal werd de musical vertaald door Meike van Herweijnen in het Nederlands en gearrangeerd door Reinier Bavinck.
De musical van Stephen Flaherty en Lynn Ahrens ontving in 2003 een prijs voor de beste Off-Broadway musical.

De kamermusical, met bekende musicalnummers als ‘The Streets of Dublin’, is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1994. Hierin volgen we Alfie Byrne, een busconducteur in Dublin die samenwoont met zijn zuster. Een heel gewone man, maar wel met een passie voor Oscar Wilde. Adele Rice is nieuw in Dublin. Als zij op een dag zijn bus in stapt, heeft Alfie zijn Salome gevonden, en gaat hij aan de slag om zijn lang gekoesterde droom, het regisseren van een toneelstuk van Oscar Wilde, te realiseren. Hij vraagt zelfs de door hem in stilte beminde jonge buschauffeur Robbie. Het stuk roept verzet op bij de conservatieve Carney, hoodrolspeler, die probeert de andere spelers op te zetten tegen Alfie…

De musical is een ode aan de Ieren en de Ierse muziek. Diverse muziekstijlen passeren de revue zoals sacrale muziek, popstijlen en showmusical.

Op 5 november gaat de Nederlandse versie van de musical A Man Of No Importance in première in Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort.
Voor meer informatie www.muziektheater-totaal.nl. Kaarten te bestellen via www.lievevrouw.nl.

Lees ook:Rockzanger wordt Spiderman
Lees ook:Pia Douwes in musical Chicago in Londen
Lees ook:Tommie Christiaan spreekt stem Pieter Konijn in
Lees ook:Take That komt met eigen musical
Lees ook:Cast van Soho Cinders bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>