Paul Turner in de finale van The Voice of Holland

Het is bijna niet te geloven, maar voormalig We Will Rock You ster Paul Turner staat in de finale van The Voice of Holland. Zijn WWRY collega Charly Luske moest vanavond helaas de show verlaten. Ook Erwin, Iris en Chris staan vrijdag in de finale.

Charly moest het opnemen tegen Chris Hordijk. Charly kreeg meer stemmen van Nick & Simon, maar het publiek koos voor Chris. Paul was niet de favoriet van Roel van Velzen, maar uiteindelijk kreeg hij van zijn grote schare fans toch meer stemmen dan zijn mede halve finalist Wouter. Als single nam Paul ‘Don’t Stop Me Now van Queen op, die uiteraard ook te horen was in We Will Rock You.

Wat denken jullie, wint Paul Turner The Voice of Holland?

Lees ook:Paul Turner geen winnaar The Voice of Holland
Lees ook:Video: Charly Luske en Paul Turner naakt in Viva
Lees ook:Na Charly Luske ook WWRY’s Paul Turner in TVOH
Lees ook:Dave Dekker doet mee aan The Voice Kids
Lees ook:Pearl staat in de finale van The Voice of Holland!

70 Reacties // Reageer

70 thoughts on “Paul Turner in de finale van The Voice of Holland

  1. Anne

    I loooooooooooove Paul…..al zingt ‘ie zo vals als een kraai…I DON’T CARE !!! Send at least 200 sms for my sweetie pie. Can’t wait to see Paul again. En voor Wouter-Kabouter: dat lijntje naar de hemel heeft niet echt geholpen hè..:)) Wonderful Day !!!

      /   Reply  / 
    1. marco

      ik vind t schandalig dat hij uberhaupt naar de liveshows ging. t programma heet the voice of holland , niet de gay of holland.

        /   Reply  / 
      1. Tamara

        En ik vind het schandalig om iemand op zijn geaardheid te beoordelen

          /   Reply  / 
        1. P

          Ach, enigzins heb je gelijk maar Paul had er ook allang uit gemoeten.
          kom op zeg rare vogel

            /   Reply  / 
      2. fiafia

        paul is niet de gay of holland en nog minder de voice of holland. laat m eerst maar goed nederlands spreken en verstaan.
        ik erger me dood aan zijn optredens, (als t al n optreden mag heten!)
        het programma heet THE VOICE toch. dan gaan ik er van uit uit dat iemand kan zingen

          /   Reply  / 
        1. marie

          zit er bij dan geen knop op je tv ?

            /   Reply  / 
        2. Johanna Catharina ( Anja )

          Mooie naam heb jij, klinkt alleen ook niet echt nederlands. Heb jij of je ouders misschien ook moeten leren je in een ander land aan te passen, de taal te leren en de cultuur daar te respecteren. Ik geloof het niet als ik zo naar je opmerkingen kijk, begin eerst maar eens lekker bij jezelf. Want in Nederland zijn wij multicultureel en is ook Paul die hier woont/ werkt van harte welkom. Hij heeft een sofienummer, wist je misschien niet, Dat gissen naar zijn geaardheid getuigd ook al van domheid, het gaat om het zingen toch. Kijk waar Paul al overal gezongen heeft en dan moet zelfs jij begrijpen dat je daarvoor uit vele aanmeldingen gekozen wordt door kundige mensen. Ik denk dat je nog veel te leren heb, doen hoor want je zo presenteren als je nu doet voeg je niets goeds toe. Leer eerst maar dat je anderen niet bewust mag kwetsen en respect voor je medemens moet hebben.

            /   Reply  / 
    2. carmen

      en zo is het!!!!

        /   Reply  / 
      1. claudia

        jazeker

          /   Reply  / 
    3. Johanna Catharina ( Anja )

      Ik voelde hetzelfde. Behalve dat ik het een goede zanger en een unieke persoonlijkheid vind schaam ik me ook soms voor die mensen die niet de zanger en personality accepteren zoals hij is. De negativiteit die op allerlei gebieden geuit wordt en vaak niets met het zingen te maken hebben, waar het eerder soms over discriminatie gaat, dat mag niet in een vrij land zoals dat van ons. Je hoeft niet op hem te stemmen maar respecteer diegenen die het wel doen wel .Wij zien iets dat jullie niet zien, een lieve zanger met alle respect voor een anderen die zo blij is met zingen/ Performen waardoor hij dat plezier en het gelukkige gevoel erbij overdraagt. Hij maakt zoveel mensen blij en vrij waardoor weer nieuwe mooie dingen ontstaan. En laten we eerlijk zijn, er zijn al zoveel goede zangers in Nederland maar die het toch niet redden omdat zij een van de velen zijn, Paul niet

        /   Reply  / 
      1. claudia

        ik had het niet beter kunnen zeggen

          /   Reply  / 
      2. prodigalsons

        Erg leuk verwoord maar noem mij nog een Erwin met dito stem ga ik morgen nog naar de platenzaak.

          /   Reply  / 
        1. claudia

          ik zeg ook niet dat hij slecht zingt,alleen je moet hem niet zien zingen,en paul brengt het wel leuk

            /   Reply  / 
          1. prodigalsons

            Dat is zingen met gevoel en passie, leuk die Paul maar die kan niet zingen is eerder krijsen wat hij doet :(

              /  
  2. Richy

    wat een afgang, dit is een komplete afbreuk aan het programma.
    leuk zo’n mafkees maar volgens mij gaat het om de voice en niet of je een mafkees bent. misschien is ie geschikt voor falwty towers. oprotten met die paul.

      /   Reply  / 
    1. Gerard

      Die Paul is schor als een kraai. Door dat hij er in bleef zijn er veel belovende talenten voortijdig verdwenen. En de lafaard Van Velzen had veel meer punten aan Wouter moeten geven. Waarschijnlijk bang voor zijn populariteit of John de Mol.

        /   Reply  / 
    2. Jan

      Ja wat een gek dit is zeker een afbraak aan het programma.
      Heb meer respect voor de jostiband als die geflipte Paul Turner.
      Die tuin kabouter van Velzen die mag het volgende seizoen er ook wel uitgeknikkerd worden.
      Laat hij eerst maar eens naar schoonenberg horen gaan, moet hij wel uitkijken dat hij niet op het batterijtje gaat staan van het gehoorapparaat.
      Wat een afgang.

        /   Reply  / 
      1. Johanna Catharina ( Anja )

        Eigenlijk zou niemand op jou moeten reageren omdat iemand met een beetje gevoel niet zulke beledigende dingen zegt. Laten we het er maar op houden dat het wat over jou zegt, het niveau van Roel en Paul is gelukkig vele keren beter.

          /   Reply  / 
        1. claudia

          Anja, wij zitten op een lijn

            /   Reply  / 
          1. Johanna Catharina ( Anja )

            Dat is fijn joh, sterkt mij ook. Kunnen misschien nog eens vaker van gedachten wisselen, het lijkt nu soms wel een battle met anderen wat ik heel jammer vind. Het gaat om vrijheid, keuzes en respect

              /  
    3. P

      Groot gelijk

        /   Reply  / 
    4. Johanna Catharina ( Anja )

      Het gaat niet alleen om het mooie zingen maar wat het met je doet, dat het je raakt en je leven weer een beetje mooier maakt. Dat je ineens met meer goede moed van alles weer aanpakt met plezier. Behalve die keer dat hij ziek was was zijn stem niet slecht maar apart, een die je niet snel vergeet. Hebben vele grote voor hem ook gehad.

        /   Reply  / 
      1. Johanna Catharina ( Anja )

        Jij hebt natuurlijk het recht om te kiezen voor diegene die jij het beste vindt, daar gaat dit programma ook om. Alleen betekent dit niet dat een ander geen andere keuze mag maken. Laten we de deelnemers ieder in hun waarde laten en iedereen diegene laten kiezen die hem of haar raakt. Dat is voor mij en vele anderen Paul, een groep mensen voor wie het begrip RESPECT belangrijk is. Daarom doet het soms zo’n pijn dat dat niet voor iedereen zo is en er soms zo met modder wordt gegooid ten koste van een enthousiaste vrolijke zanger als Paul

          /   Reply  / 
  3. Bram

    Grote ophef op social media over de uitslag bewijst dat het niet klopt. Die zelfde social mediakanalen werden immers gebruikt om te stemmen.
    Statistisch bewijst dit (wet vd grote cijfers) dat hier dus iets niet klopt…. ‘ t Zal me niets verbazen indien nadien blijkt dat er (wellicht door de haast) in de telling iets fout gegaan is….

      /   Reply  / 
    1. marco

      ook al is er wat fout gegaan daar zal niemand wat over te weten komen denk ik zo.

        /   Reply  / 
  4. marian

    Tja als nederland zoveel behoefte heeft aan een clown dan wens ik Nederland veel succes, maar met de voice of Holland heeft het niets te maken.Ik baal ervan dat van Velzen niet 40 voor paul en 60 minstens voor wouter heeft gekozen. Dit keer is het de nederlandse bevolking die bepaalt dat ik de uitslag niet eens meer ga volgen laat staan een volgende de voice.

      /   Reply  / 
  5. marian

    Het gaat niet om de voice of Holland hier mensen, maar om de iedere idioot die hier het meeste geld in het laatje brengt. Dag talent van holland, de moeite niet waard om het programma ook maar nog 1 keer te zien. Niet de eerste keer dat ik me dooderger. Hup,paul je verdient het!!!

      /   Reply  / 
  6. Robin

    Ik vind Paul echt vreselijk maar hij heeft wel lef en dat doet mij ook iets,

    Hj kan niet zingen, maar hij heeft iets wat mij raakt.

      /   Reply  / 
  7. marc

    Een grote corrupte bende. Gaat nergens meer over. Noem het programma, maar eerder de clown of holland. De beste zangers vliegen eruit en Paul kakelkip Turner in de finale. Heb me ook doodgeërgerd en het programma direct afgezet. Ik kijk de finale niet eens meer. Lijkt erop dat Mister de Mol bepaald wie doorgaat. Charly had zowieso in de finale moeten staan. Dat het om teams gaat is niet eerlijk, de Battle is niet eerlijk. Goede zangers en slechte zangers tegen elkaar zetten.
    Kortom er klopt helemaal niets van het programma.

      /   Reply  / 
  8. carmen

    Paul is the man!! wat een gezeur allemaal. Hij is de gene die je een lach op je gezicht brengt en waar je niet stil bij kan zitten! Als ik ooit weer naar een concert ga dan is paul de eerste! Wat een show!

      /   Reply  / 
    1. marco

      dan moet ie meedoen aan popstars daar gaat t meer om je act. hier gaat t toch om de stem ?? of ligt t aan mij?

        /   Reply  / 
  9. cris

    Paul is terecht door!!!! Hij maakt mij blij elke keer als hij in beeld verschijnt zie ik niemand anders meer!! En het is the voice of holland. Bedenk eens dat hij misschien niet het beste zingt, maar je zou hem uit duizenden herkennen!!

      /   Reply  / 
  10. Theo

    Ik mis de optie “Ja”maar helemaal NIET terecht !
    Ik denk na de uitslag van gisteren namelijk dat deze clown helemaal onterecht gaat winnen>
    De vakjury heeft laf gestemd met 49/51% waardoor onbenullig Nederland de kans kreeg Paul Turner naar de finale te stemmen.
    Ieder heeft recht op zijn eigen mening maar het was in dit geval beter geweest als echt talent in bescherming was genomen tegen de simpele zielen die op Paul hebben gestemd

      /   Reply  / 
  11. Peter

    Tsja,….nam ik dit programma eerst nog serieus maar nu…….
    Alles voor de kijk cijfers , en al die goede znagers die weg gebonjourd zijn om die clown in de airtime te houden. Niet eerlijk aar alle afvallers toe vind ik.Zou die Paul nu zelf overtuigd zijn van zijn zang kwaliteit of heeft ie echt niet in de gaten dat ie gebruikt word?Wees eerlijk naar dat manneke en stuur hem weg…..laat hem zijn dingetjes doen maar niet ten koste van echt talent. Alles voor de kijkcijfers , want dals die pipo niet meer mee doet zullen er wel minder jeugdigen kijken en tsja die stemmen hehh…..

      /   Reply  / 
  12. Criticaster

    This is the clown of Holland… Dat Paul Turner in de finale staat slaat hélemaal nergens op! Het is veruit de slechtste zanger van de laatste 16 deelnemers maar staat nu wel bij de laatste 4. Deels ook schuld hieraan is de jury, in het bijzonder Roel van Velzen. Positieve kritieken en quotes als “Madonna is ook niet de allerbeste zangeres maar toch een wereldster” hebben in de loop van de programmareeks bijgedragen aan een schare fans voor Paul. Waarom? Geen idee, net als velen in mijn omgeving. Ook zonder deze pipo had TVOH miljoenen kijkers getrokken. Maar het allerergste is dat hij een nummer van Queen werkelijk heeft verkracht, niet om aan te horen. “Don’t stop me now”… Aub. mensen, STOP THIS GUY (!) en download te track niet van I-tunes, dit levert nl. stemmen op voor de finale. Al is het maar uit respect voor Freddy Mercury…

      /   Reply  / 
  13. Neo

    Het me kapot zitten ergeren aan die Paul Turner. Dit heeft toch niks meer met de beste stem te maken!!! En dan ook nog een nummer van Queen verkrachten vreselijk ! #! Hij hoort echt niet in de finale!!! Misschien kunnen ze beter instellen dat je kan sms-en/bellen wie eruit moet! Levert vast nog veel meer geld op voor meneer John de Mol

      /   Reply  / 
    1. Tamara

      Zo erger ik mezelf dood aan die Erwin Nijhoff

        /   Reply  / 
      1. Prodigalsons

        Waarom erger je zelf dood ??? Erwin is authentiek en zichzelf zingt het beste en speelt iedereen onder de tafel:)

          /   Reply  / 
        1. claudia

          ben ik het helemaal mee eens, wat een bakkes trekt die vent als ie zingt, nee laat paul dan maar winnen

            /   Reply  / 
          1. prodigalsons

            Zal best maar het gaat om het stem geluid en dat is dik in orde bij Erwin :)

              /  
      2. claudia

        ik ook,ik zeg go paul laat ze een poepie ruiken

          /   Reply  / 
  14. carmen

    Go PAUL!!! we love you!

      /   Reply  / 
    1. marco

      waar zit jouw verstand??

        /   Reply  / 
      1. Tiny

        En dat van jou om zo te reageren? Ieder heeft recht op een menig en respect!

          /   Reply  / 
  15. Shirley

    Paul is idd niet de beste zanger maar ik word supervrolijk als ik hem bezig zie. En waarschijnlijk dus velen met mij. Iedereen maakt zich veel te druk, het gaat om de voice blabla..niet dus! Paul, ik denk niet dat je wint maar veel mensen genieten van je! Hoop dat mensen stoppen met afzeiken, kijk dan niet

      /   Reply  / 
  16. Marlene

    Paul Turner is een nieuwe, ultra-actieve Joe Cocker. Dan weer zuiver, dan weer schor, maar altijd EMOTIE! Ik zou het echt fantastisch vinden als Paul eens “Unchain my heart” zou zingen. Wordt vast OOK fantastisch. Zoals Roel van Velzen zei: Paul Turner heeft de gave de kijker èn luisteraar een ultiem geluksgevoel te geven. ZIN IN HET LEVEN spat van hem af. Ik gun hem van harte de overwinning. Waanzinnig, hoe lang is het geleden dat we weer eens zo’n blije guppie hebben gezien? Kom op, geef toe, jij zou jezelf ook zo vrij willen voelen!

      /   Reply  / 
    1. marco

      wat ik niet heb kan ik niet missen!! xd

        /   Reply  / 
  17. Luap Rentur

    Wat een afgang zeg niet te geloven en die Dwerg van Velzen lafaard met je 51 punten lekker als laaf naar de Efteling. en Paul leuk, grappig kan goed zwaaien en vervelend na 10 minuten irritant na 20 minuten.

    Maar Paul je moet nu winnen om het programma THE VOICE OF HOLLAND belachelijk te maken. Dit programma heeft dan geen toegevoegde waarde meer op een VOICE .

    Maak er maar The Irritator of Holland van dan, maar ga nu zeker op je stemmen wat ik tot nu toe nooit heb gedaan.

    suc 6.

      /   Reply  / 
  18. Marianne

    Ben het helemaal eens met Shirley

      /   Reply  / 
  19. Johan

    Schande dat Paul door is.
    Hij is de finale in gematst.
    Mijn vrouw heeft 4x op Wouter gestemd en er werd er maar 1 geteld.
    Er zijn dus stemmen onthouden en Paul moest winnen.
    Kijk ook naar de ontzetting van Roel op zijn gezicht.
    Er klopt helemaal niets van die telling.
    Jammer voor dit geweldige programma maar het wordt zo wel ongeloofwaardig.
    Het is de voice of Holland en niet de show van Paul.

      /   Reply  / 
  20. Amanda

    Hoeveel winnars van x-factor, popstar etc, zijn ooit succesful geworden?? Daar zijn heel veel mensen met die perfecte stem, maar dat betekent niet dat mensen een cd van ze wil hebben. Maar Paul, hij heeft iets extra, is een geboren entertainer, is echt zijn zelf een geweldig om naar to kijken (en trouwens ik vind zijn stem leuk!)En echt, volgens mij heeft nooit een kandidate zo veel publicitiet gekregen en dat is juist goed voor die programma! Paul, remember, there is no such thing as bad publicity!

      /   Reply  / 
    1. es

      De voice of Holland geeft aan op zoek te zijn naar talent dat zich een blijvende positie in de muziekwereld toeeigent en niet na de finale uit het beeld verdwijnt. Er is al zoveel talent in Nederland. Naast de bekende zangers blijkt dat ook uit de zangkwaliteit van de kandidaten die meedoen en verderkomen in de diverse talentenjachten. Paul is iemand die een blijvende indruk achterlaat en blijdschap geeft. Hij inspireert de mensen door een levend voorbeeld te zijn van blij zijn met wie je bent en daarin anderen laten delen. Hij maakt een onvergetelijke indruk. Wat mij opvalt is dat bij veel kandidaten tijdens het programma alleen de voornaam genoemd word. Bij hem altijd zijn voor- en achternaam: PAUL TURNER. Hij is nu al een begrip. Van Velzen zegt: muziek is emotie en dat weet hij over te brengen!

        /   Reply  / 
      1. Johanna Catharina ( Anja )

        Ben ik het helemaal mee eens, muziek is emotie en heeft alles met gevoel te maken. Met alleen mooi zingen red je het daarom vaak niet, Paul is tot in zijn ziel vol van alles wat met zingen en performen te maken heeft en wilt dit in blijdschap delen met anderen. Beseffen we eigenlijk wel hoe hard we mensen als Paul met zo’n positieve instelling nodig hebben in deze wereld, dan zou alles er veel beter uit komen te zien

          /   Reply  / 
  21. jose

    Maakt me niet uit wie er wint van de drie .Erwin, Iris of Paul. Zolang die vreselijke Chris maar niet wint. Die heeft totaal geen uitstraling. Paul maakt me vrolijk en Chris maakt me superchagrijnig.

      /   Reply  / 
    1. tammy

      jose je hebt helemaal gelijk, ik snap die fans van Chris niet he
      hoe kun je daar nu van houden hij blijft stil op de zelfde plak staan
      ik zou bij een concert van hem in slaap vallen
      bij Paul lukt je dat niet eens en je wordt ook nog eens super enthousiast door hem . go paul go zou ik zeggen en laat ze maar zien wat je in huis hebt. laat ze maar zeuren ik ben en blijf een curlie

        /   Reply  / 
  22. petra

    Het is the voice of Holland. Niet de beste of mooiste Voie of Holland.Dat is namelijk een kwestie van smaak. Een Voice hoeft niet mooi te zijn om indruk te maken. Kijk naar Bono van U2 bijvoorbeeld. Er zullen ook genoeg mensen zijn die hem niet mooi vinden zingen. Nee de man is uniek op zijn manier en met zijn stem. Laat iedereen gewoon in zijn waarde en doen waar hij goed in is en van geniet. Go for it Paul en Iris, Erwin en Chris ook. Succes allemaal.

      /   Reply  / 
  23. es

    Wie bepaalt nu eigenlijk wie wel of niet een mooite stem heeft? Over smaak valt niet te twisten. Blijkbaar heeft Paul Turner een stem en performance waardoor hij dankzij zijn achterban en coach zover heeft kunnen komen. ;) Go for it Paul! Yes you can.

      /   Reply  / 
  24. Linsya

    Ach het zijn niet altijd de winnaars die later het meeste succes hebben; denk hierbij maar eens aan Britain’s Got Talent 2007 en 2009. Wie heeft er nog van Deversity of Paul Potts gehoord? Connie Talbot en Suzan Boyle zijn de grote sterren geworden. Vooral die kleine is de grootste ster ooit geworden die uit een talentenjacht is voortgekomen (in Nederland wat minder bekend maar een icoon in Asie, Amerika en de rest van de wereld). Dus een talentenjacht (winnen) zegt niet altijd wat.

      /   Reply  / 
  25. Tiny

    Je kunt van de uitslag zeggen wat je wilt en afgeven op productie, coaches, etc., maar wanneer sms stemmen meetellen moet iedereen zich erbij neerleggen, dat is de formule. Zeer jammer voor goede zanger cq. entertainer Charlie, maar gelukkig is door de publieke opinie zijn naam gezet! Dat de underdog vaak gekozen wordt is ook een ontwikkeling, maar ook wel fasinerend om te zien. Enne … ik geniet van Paul, hij straalt, geeft ons een lach en is echt wel prettig om te bekijken én te beluisteren, hij knalt van het podium.

      /   Reply  / 
  26. Tiny

    Wil nog wel even kwijt dat het jammer is dat sommigen zo kwetsend hun mening menen te moeten verkondigen.

      /   Reply  / 
  27. John

    Mensen vergeten dat alles met de blind auditions begon en dat het in beginsel om de voice gaat. Ook toen werd er al gedrukt voor Paul omdat de jury de reacties van het publiek zag. Iemand als Bart Brandjes is vele malen een betere zanger dan deze grapjas. Vals zingen maakt niet uit als je maar visueel spektakel biedt.
    Dit zijn kennelijk de nieuwe helden, hier willen wij een poster van hebben, een cd van kopen, een relatie mee hebben, dit is de nieuwe leider van ons land.

      /   Reply  / 
  28. Lilian

    Hallo allemaal, waar hebben we het over.
    Nee ik ben niet VOOR paul maar ook niet TEGEN. Hebben jullie zelf gestemd, zo ja, dan heb je recht van spreken, zo nee, ga dan ook niet lopen klagen. En als je dan al wil klagen doe dit dan over de mega zwakke jurieleden die niet voor hun mening durven uitkomen en er ten eerste zelf voor gezorgd hebben dan mensen als Paul in de show meedoen. Zij hebben voor hem gedraaid en durven dan niet voor hun mening uit te komen met hun 51/49 stemmen.
    “HET” publiek heeft gekozen en daar horen alle niet stemmers net zo goed bij als alle wel stemmers, want alle niet stemmers hebben door niet te stemmen toch voor of tegen gestemd. Als alle niet stemmers n.l massaal tegen stemmen wordt de uitkomst totaal anders dan als ze allemaal voor stemmen. Wie of wat dan ook voor of tegen is.
    Ga dus niet lopen zeuren en accepteer de uitkomst van “het publiek”

      /   Reply  / 
  29. jacqueline

    Paul mag van mij wel opzouten zingen kan hij niet. Sorry paul. De verkeerde show heb je uit gekozen

      /   Reply  / 
  30. made lief

    heerlijk zo,n iemand in de voice ik hoop dat hij ook wint al heb hij geen beste stem hij verdient het wel

      /   Reply  / 
  31. Johanna Catharina ( Anja )

    Wat ik nou niet begrijp is dat als je gaat kijken voor en met wie Paul tot nu toe allemaal gezongen heeft zoals bij Lady Gaga en in We Will Rock You, daar stonden grote rijen om die baan te krijgen. Alleen al dat hij werd uitgekozen door mensen die echt verstand van zingen hebben zegt genoeg. Hij heeft een apart mooi stemgeluid en dat hij nu 1 keer vanwege ziekte minder zong maakt niet dat je kan zeggen dat hij niet kan zingen. Laatste optreden zong hij ook uitstekend. Misschien heeft het met de opmerking van Angela Groothuis te maken die bij de auditie gelijk al begon te zeuren over zijn stem wat echter door anderen weggeblazen werd. Zij had het niet zo op Paul, volgende keer mocht hij van haar niet door omdat hij niet uit Nederland kwam( wel heeft hij een sofinr. hoor dus hij hoort er wel bij. Anderen uit het buitenland daar zei zij het niet bij, beter dat zij weggaat!

      /   Reply  / 
  32. jacqueline

    Heel mooi gezegt opzouten is een groot woord neem ik terug maar goed mijn stem gaat naar chris. Paul hoeft van mij niet te winnen

      /   Reply  / 
    1. Johanna Catharina ( Anja )

      Dat iedere fan van wie dan ook zijn creatieve mogelijkheden mag gebruiken om zijn fan te steunen, voor iedereen geldt dat er dezelfde mogelijkheden en kansen zijn. Zolang je maar respectvol blijft naar anderen, je inzetten voor je fan mag en geloof maar dat iedereen dat doet op allerlei manieren. Benut je mogelijkheden maar blijf positief

        /   Reply  / 
  33. jacqueline

    ben blij dat het plubliek ook zo over dacht iris terecht gewonnen jammer voor paul maar die komt er ook wel zit daar maar niet over in die schopt het nog wel ver.

      /   Reply  / 
  34. jacqueline

    T-shirts en 5punten naar paul hahahahahhahhaah sorry vondt je dat niet een beetje tever gaan sorry hou even op met typen lig in de deuk van het lachen.ook al hadden we dat gedaan dan nog had paul het niet gered.omdat het dan niet terecht is laaste nummer die hij nog ging zingen moest ik oordoppjes in mijn oor doen beetje vals

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>