‘Heerlijk Duurt Het Langst’ wint Ésta Luisterboek Award 2012

Eerder lieten wij al weten dat de radiomusical ‘Heerlijk Duurt Het Langst’ genomineerd was voor de Ésta Luisterboek Award 2012. Gisteravond werden de winnaars bekendgemaakt in het radioprogramma Kunststof op Radio 1.Het door Herman Koch zelf voorgelezen Zomerhuis met zwembad werd tweede. En Maarten van Rossums Populisme behaalde de derde plaats.

Heerlijk Duurt Het Langst is door het publiek gekozen als winnaar, in totaal werd er 5000 keer gestemd. De musical is in mei vorig jaar uitgezonden op Radio 2. De cast bestaat onder anderen uit Pierre Bokma, Tjitske Reidinga, Arjan Ederveen en Huub van der Lubbe. De musical komt oorspronkelijk uit 1965 en is van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Voor deze radioversie is het stuk geheel opnieuw gearrangeerd. Bekende liedjes uit de radiomusical zijn Op Een Mooie Pinksterdag, Kom Kees, Zeur Niet en ’t Is Over.

 

Lees ook:‘Heerlijk Duurt Het Langst’ genomineerd voor Ésta Luisterboek Award 2012
Lees ook:Radiomusical ‘Heerlijk duurt het langst’ bij de AVRO
Lees ook:Heerlijk Duurt Het Langst krijgt voorstelling in Carré
Lees ook:Vera Mann vervangt Loes Luca
Lees ook:Heerlijk Duurt Het Langst in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>