Interactieve musical: ‘Lover or Loser’

Vanaf november 2012 is de nieuwe interactieve musical ‘Lover of Loser, Your Choice’, naar het bekende en succesvol verfilmde boek van Carry Slee, te zien in de Nederlandse theaters. Dan Karaty zal hiervoor de choreografie verzorgen.Dan Karaty is een Amerikaanse danser en choreograaf. In Nederland kreeg hij bekendheid door zijn jurywerk bij televisieprogramma’s als So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent en The Ultimate Dance Battle.

De voorstelling wordt geproduceerd door lef! theater (verbonden aan Olbe Theaterproducties) en is een wereldprimeur. Het is de eerste interactieve musical ter wereld, waarbij het publiek met stemkastjes het verloop van de musical bepaalt.

De muziek is afkomstig van rapper Brahim Fouradi, bekend van de hits ‘1 Ding’ en ‘Flipmuziek’. Hij schrijft de muziek samen met Fons Merkies. Marc Veerkamp is verantwoordelijk voor het script en Benno Hoogveld voor de regie.

Cast:
- Pip Pellens (GTST, Disney’s On Tour)
- Pim Wessels (Spangas, De Gebroeders Leeuwenhart)
- Nabil Aoulad Ayad (De Co-assistent)
- Lauretta Gerards (ONM).

Het verhaal:
De vijftienjarige Eva heeft problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat.

‘Lover of Loser’ gaat op 4 november 2012 in première in het Zaantheater te Zaandam en is daarna tot en met 10 maart 2013 door heel Nederland te zien.

Lees ook:Repetities musical ‘Lover of Loser’ gestart
Lees ook:Isabel Commandeur ook in ‘Lover or Loser’
Lees ook:Cast interactieve musical ‘Lover or Loser’ bekend
Lees ook:Musical ‘Lover or Loser’ in oktober 2012!
Lees ook:Ook boek Spijt! van Carry Slee wordt musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>