Laatste voorstelling ‘The Little Mermaid’ op 6 januari 2013

Op 6 januari 2013 zal de musical ‘The Little Mermaid’ voor het laatst te zien zijn in het Beatrixtheater in Utrecht. De musical ging op 16 juni 2012 in Rotterdam in première en is, na een tourperiode, vanaf 5 september te zien in het Beatrixtheater.

The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen.

Tommie Christiaan en Tessa Sunniva van Tol schitteren in de hoofdrollen van Ariel en Prins Erik. Verder zijn o.a. Martijn Vogel (Botje), Roberto de Groot (Koning Triton), Mischa Kiek (cover Prins Erik) en Jantien Euwe (cover Ariël) te zien in de musical.

The Little Mermaidis mooi en humoristisch tegelijk, wat het een leuke, kleurrijke familiemusical voor jong en oud maakt en zeker een aanrader om te gaan bezoeken!

Meer info: www.musicals.nl/the-little-mermaid

Fotograaf: Angel Mulder

Lees ook:Tommie Christiaan wordt Prins Erik!
Lees ook:Roeien met The Little Mermaid
Lees ook:Mischa Kiek te zien in “De Kleine Zeemeermin”
Lees ook:Frans Mulder gestart met repetities voor The Little Mermaid
Lees ook:Hugo Haenen terug in The Little Mermaid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>