Spring Awakening in Concert t.b.v. voortbestaan M-Lab

Op 4 februari aanstaande brengt de cast van de M-Lab Productie Spring Awakening de prachtige muzieknummers uit deze musical nogmaals ten gehore. Aanleiding is de onzekere toekomst van M-Lab. Omdat de jonge acteurs pertinent niet willen dat dit Laboratorium voor Musicaltheater ophoudt te bestaan, organiseren ze op eigen initiatief en geheel belangeloos Spring Awakening in Concert. De kaartverkoop voor de twee concerten om 19.30 en 21.30 uur start vandaag via m-lab.nl en de volledige opbrengst komt ten goede aan het voortbestaan van M-Lab.

Spring Awakening in Concert
 wordt verzorgd door Lisa Berendse, Desi van Doeveren, Annemarieke Leurs, André Haasnoot, Tim Van Peteghem (o.v.), Jasper Stokman, Bart van Veldhoven, Michelle van de Ven, Martijn Vogel en een live band o.l.v. Frans Heemskerk. Met als speciale gast: Freek Bartels. Robin Virginie en Ton Sieben zijn er wegens andere verplichtingen helaas niet bij.

Spring 
Awakening gaat over de behoefte van jonge mensen om zichzelf te ontdekken. M-Lab liet de acteurs destijds voor het eerst liet proeven aan een professionele productie én gaf ze de kans zich te laten zien aan de buitenwereld. Hiermee diende M-Lab als belangrijke schakel in hun verdere ontwikkeling. Inmiddels zijn ze gecast voor (hoofd)rollen in o.a. Saturday Night Fever, Wicked, Next to Normal, Soldaat van Oranje, Home Again, Miss Saigon, The Little Mermaid, Shrek en Aspects of Love.

De M-Lab Productie Spring Awakening won vier John Kraaijkamp Musical Awards voor Aanstormend talent (Michelle van de Ven), Beste mannelijke bijrol (Ad Knippels), Beste vrouwelijke bijrol (Henriëtte Tol) en Beste choreografie (Daan Wijnands). De productie werd geproduceerd door M-Lab en Joop van den Ende Theaterproducties en was in maart 2011 te zien in een regie van Paul Eenens, vertaling van Daniël Cohen en choreografie van Daan Wijnands.

Foto: Bob Bronshoff

Lees ook:Spring Awakening naar Nederland
Lees ook:Alle Musical Awards op een rijtje!
Lees ook:Overige nominaties John Kraaijkamp Musical Awards
Lees ook:Drie Awards voor ‘Spring Awakening’!
Lees ook:Volledige cast Spring Awakenings bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>