Kijklessen bij FanWork Musicals

Foto: Andy Doornhein

Vanaf 2009 biedt FanWork de Musical Factory op diverse plaatsen in de Randstad aan. De Musical Factory is een lestraject voor kinderen en jongeren van 6 t/m 21 jaar. Iedereen krijgt in zijn eigen leeftijdscategorie en op zijn eigen niveau musicalles. In de zomer mogen alle acteurs en actrices in de plaatselijke schouwburg laten zien wat ze hebben geleerd.
Voor geïnteresseerden organiseert FanWork kijklessen!

“Jongens en meiden vinden de combinatie van zingen, dansen en acteren gewoon enorm leuk”, aldus Wouter Blijleven, eigenaar van FanWork.

Wekelijks volgen ruim 850 kinderen en jongeren musicallessen bij FanWork Musicals. Tevens produceert FanWork jaarlijks een familievoorstelling. In 2013 is dat de musical Oliver in New York. De voorstelling zal vanaf september 2013 te zien zijn in diverse theaters in de Randstad.
FanWork Musicals is gevestigd in Amstelveen, Ede, Haarlem, Hilversum, IJsselstein, Leidsche Rijn, Tiel en Wassenaar.

Nieuwe jongens en meiden kunnen zich vanaf deze week inschrijven voor het nieuwe seizoen. Op alle locaties zijn de komende weken kijklessen, waar geïnteresseerden zich voor kunnen aanmelden. Meer informatie op de website.

Foto: Andy Doornhein

Lees ook:FanWork zoekt jong talent (13 t/m 21 jaar) voor De Klokkenluider
Lees ook:Talent gezocht voor FanWork musical ‘Jungle Book’
Lees ook:Pocahontas de musical wegens succes verlengd!
Lees ook:Aladdin de musical wegens succes verlengd!
Lees ook:Gezocht: jongens en meiden voor Pocahontas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>