‘Hij gelooft in mij’ weer verlengd!

Hij Gelooft in MijWegens overweldigende belangstelling hebben Joop van den Ende Theaterproducties en het DeLaMar Theater besloten de speelduur van Hij Gelooft in Mij met drie maanden te verlengen.
Hij Gelooft in Mij is een geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over het leven van André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam.

Benefietconcert Oranje Fonds
Op dinsdag 5 november organiseert  Joop van den Ende Theaterproducties samen met het DeLaMar Theater  een benefietgala ten bate van het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds. Hier zijn de families Hazes en van den Ende en speciale gasten van het Oranje Fonds bij aanwezig.

De musical over het leven van André Hazes speelt nu door tot en met maart 2014. De voorstelling is nu voor de derde keer verlengd.  Martijn Fischer en Chantal Janzen blijven tot en met maart 2014 het van de voorstellingen spelen. Kaarten voor 2014 zijn te verkrijgen via  www.hijgelooftinmij.nl.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Jubilerende musical Hij Gelooft in Mij speelt galavoorstelling voor het Oranje Fonds
Lees ook:Laatste voorstelling Hij Gelooft in Mij op 4 januari 2015
Lees ook:‘Hij Gelooft in Mij’ met drie maanden verlengd
Lees ook:Cast ‘Hij Gelooft in Mij’ geeft voorproefje
Lees ook:Frank Lammers wordt Andre Hazes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>