Sister Act stopt per 10 augustus 2014

Sister Act 216477_10150161666027781_39111782780_6753171_2446167_nTot 10 augustus 2014 is de hitmusical Sister Act nog exclusief te zien in het AFAS Circustheater Den Haag. Al meer dan 625.000 mensen bezochten Sister Act en genoten van het hilarische en hemelse verhaal.  Meer dan een jaar geleden had het AFAS Circustheater Den Haag de eer om de tiende première van Sister Act te organiseren op 3 maart 2013. Eerder was de hitmusical te zien op Broadway, West End, Hamburg, Wenen, Groot Brittannië, de Verenigde Staten en Milaan. Binnenkort is de productie ook te zien in Japan, Canada en Brazilië.

Simone Kleinsma te zien tot en met 6 juni

Tevens is vorige week bekend gemaakt dat Simone Kleinsma stopt met haar rol als Moeder Overste vanaf 6 juni. Sinds de première van Sister Act speelt Simone Kleinsma de rol van Moeder Overste. Zij zal zich in de zomer voorbereiden op haar nieuwe rol als Riet Hogendoorn bij Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Haar rol in Sister Act wordt tot en met 10 augustus overgenomen door Marjolijn Touw die al ruim een jaar de vaste vervangster is van Simone.

De musical is gebaseerd op de film waarin Whoopi Goldberg het gangstermeisje Deloris speelt dat, achtervolgd door criminele types, noodgedwongen haar toevlucht zoekt in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een strenge Moeder Overste.

Lees ook:Simone Kleinsma sluit kloosterdeuren Sister Act definitief achter zich
Lees ook:Karin Bloemen speelt Moeder Overste in Sister Act
Lees ook:Karin bloemen opent kloosterdeuren Sister Act
Lees ook:Sister Act speelt laatste voorstelling op Broadway
Lees ook:Simone Kleinsma wordt Moeder Overste in de musical Sister Act

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>