René van Kooten gaat meerdere Grease-rollen spelen

René van Kooten zal meerdere bijrollen in Greade op zich nemen. Dit maakte de acteur bekend aan Radio West.

Verder vertelde hij dat hij de cast zal coachen. Eerder werd al bekend dat Van Kooten Vince Fontain speelt. Het is nog niet bekend welke extra bijrollen de acteur gaat spelen. In de productie van seizoen 2006-2007 speelde Martin Stritzko de rollen van Vince Fontain, Teen Angel, Coach en enkele andere rollen. Mogelijk wordt dezelfde verdeling weer gehanteerd.

Grease in seizoen 2015-2016

Grease is vanaf september te zien in de 20 grootste theaters van Nederland. Tim Douwsma speelt de rol van Danny, Vajén van den Bosch speelt Sandy. De rest van de cast is nog niet bekendgemaakt. De regie wordt verzorgd door Martin Michel.

Lees ook:René van Kooten pakt rol in Grease
Lees ook:Grease: eerste foto Tim Douwsma en Vajén van den Bosch onthuld
Lees ook:Vajén van Den Bosch is Sandy in Grease
Lees ook:Jeroen Pfaff in Footloose
Lees ook:Albert Verlinde valt vijf maal in de prijzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>