Wickie de Viking: de musical

5574Studio 100 brengt een musical over Wickie de Viking naar de theaters. Het is een nieuwe musical in de rijke traditie van Studio 100, dat met groot succes al tientallen andere kindermusicals heeft geproduceerd. Wickie de Viking is gebaseerd op de tekenfilmserie van Studio 100, die dagelijks te zien is bij Zappelin. Deze is op zijn beurt weer gebaseerd op de klassieke jaren tachtig tekenfilmserie, die door Studio 100 op succesvolle wijze nieuw leven is ingeblazen.

Spannende vikingavonturen bij Wickie de Viking
In Wickie de Musical zien we de verdere avonturen van de vikings van Flake. Deze stoere vikings leven in vrede met elkaar. Wickie is de zoon van Halvar, de hoofdman van de vikings. De kwaadaardige vikinghoofdman Verschrikkelijke Sven heeft zijn zinnen erop gezet Wickie te ontvoeren, en dan een hoog bedrag aan losgeld voor hem te vragen. Sven heeft er genoeg van altijd dwarsgezeten te worden door de vikings van Flake, en ziet dit nieuwe plan als zijn grote kans. Maar ja, Wickie is niet voor niets het slimste vikingjongetje dat er is!

Een nieuw succesnummer van Studio 100
Het Belgische Studio 100 heeft door de jaren heen een enorme impuls gegeven aan het begrip kindermusical. Wat begon met bescheiden musicals over Kabouter Plop en Piet Piraat, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat grote producties maakt alsof het niks is. De ene na de andere grote musical wordt door de mensen van Studio 100 uit de hoge hoed getoverd. En ook bij Wickie de Musical zijn kosten nog moeite gespaard. Leuk aan Wickie is ook de rol van Josje van K3. Zijn speelt de schlagerzangeres Elsa Eenoog, die haar zinnen erop heeft gezet om de rijkste vikinghoofdman aan de haak te slaan.

Wickie de Musical, door heel Nederland te zien
Tot en met oktober is Wickie de Musical in diverse theaters in Nederland te zien. Het gezelschap reist door Heerlen, Breda, Rotterdam en Groningen. Het is een spannende musical vol leuke liedjes die niet alleen kinderen, maar ook hun ouders zal aanspreken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>