The Voice winnares Leona Philippo ook in Disney in Concert

UA-Disney-in-Concert-2015Leona Philippo zal ook op zondag 25 oktober aanstaande te horen en te zien zijn in de indrukwekkende show Disney in Concert. Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO hebben eerder bekendgemaakt dat sterren als Anita Meijer, Kim-Lian van der Meij, Jamai Loman, Sjors van der Panne en Thomas Berge optreden in de Ziggo Dome Amsterdam. Onder begeleiding van het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) zingen zij hits uit Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas, Alladin en nog veel meer andere Disney-klassiekers.

In 2012 won Leona Philippo derde seizoen van The Voice of Holland. Dit betekende direct haar grote doorbraak. Dat ze nu voor Disney in Concert is gevraagd, vindt Leona een heel grote eer. ‘Zo lang ik me kan herinneren kijk ik naar Disney films. De liedjes vond ik als klein meisje al prachtig, wanneer ik deze zong, was ik in een andere wereld. Nu hoop ik dat ik de bezoekers van Disney in Concert een droomavond kan bezorgen.’ Leona heeft al eerder voor Disney gewerkt. In 2014 sprak ze de stem in van het karakter Dipper voor de Disney animatiefilm Planes 2.

Al vele jaren zorgt Disney in Concert voor uitverkochte zalen. Tot twee keer toe is de imponerende show in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men de overstap naar de Ziggo Dome maakt, waar met twee concerten straks plaats is voor tweeëntwintigduizend mensen.
Deze tienduizenden mensen krijgen straks een unieke show te zien die zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een groot HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Zowel volwassenen als kinderen zullen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet. Beleef het avontuur, tezamen met alle Disneyfiguren, en droom door de magische muziek even weg uit de realiteit.
Kaarten zijn vanaf heden te koop via www.eventim.nl

Lees ook:Veel bekende (musical-)sterren in grootste Disney in Concert ooit!
Lees ook:Jim Bakkum en Guido Spek special guest bij Disney in Concert
Lees ook:Disney in Concert: ontmoeting van magie, film en live muziek
Lees ook:Disney in Concert met Jamai Loman en Freek Bartels
Lees ook:Robert ten Brink presenteert Disney’s Fantasia Live in Concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>