Sweeney Todd heeft een eigen Youtube kanaal

Sweeney Todd heeft een eigen Youtube kanaal. De musical met René van Kooten als onterecht veroordeelde barbier op zoek naar wraak en Vera Mann als zijn partner in crime, is van 20 mei t/m 20 juni te zien is in Het Zonnehuis in Amsterdam. Via het kanaal blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom Sweeney Todd. Van de repetities tot aan de laatste voorstelling, van de kostuumdoorpas tot de opbouw van het decor.
Op het kanaal zijn afleveringen van Sweeney Todd TV te zien waarin presentator Kevin van den Berg alle aspecten belicht die komen kijken bij het maken van een voorstelling. Acteur Mitch Wolterink, die de rol van Tobias speelt, neemt ons in zijn Sweeney Vlog mee de repetitieruimte in.

www.sweeneytodd.amsterdam
www.youtube.com/channel/UCmZ6IWT-NdsmKHaLLlbuytw
www.facebook.com/opusonetheater
Fotografie: Bob Bronshoff

Lees ook:Start repetities voor Sweeney Todd!
Lees ook:Musical Award-winnaar Mitch Wolterink complementeert cast Sweeney Todd
Lees ook:Sweeney Todd wegens succes verlengd
Lees ook:Cast Sweeney Todd bekend
Lees ook:Musical Sweeny Todd wegens succes op tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>