Musical over krokodillenjager

It's amaaaaaaazing! De Australische acteur en auteur Robert Bertram zou momenteel werken aan een musical over krokodillenjager Steve Irwin. De musical wordt gebaseerd op het boek My Steve geschreven door echtgenote Terri Irwin. Bertram kwam op het idee toen hij tot tranen toe geroerd was door het openhartige relaas van Terri. Bertram laat weten dat het een serieuze musical zal worden die uitdraagt waar Steve Irwin als mens voor stond. De musical zal naar verluid binnen een jaar klaar zijn. Bertram is op dit moment te zien in een musical over de voormalige Australische premier Paul Keating.

Lees ook:Musical ‘King Kong: Live on stage’ te zien op Broadway
Lees ook:Soldaat van Oranje op voormalige vliegbasis
Lees ook:‘Jungle Boek de Musical’ in Noordwijk
Lees ook:X Factor musical heet: I CAN’T SING!
Lees ook:Paul Walthaus in nieuwe musical Mens ik heb je lief!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musical over krokodillenjager

  1. saskia

    OMG! Sorry, maar ik kan het niet helpen denken: wie gaat de rol van pijlstaartrog spelen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>