Take That grote afwezigen bij “eigen musical”

Take That Never Forget the musicalGisteren ging in Londen de musical Never Forget in premiere, een musical met de hits van Take That. Veel engelse celebs zoals Denise van Outen, Paul O'Grady, Gaby Roslin, Johnny Vaughan, Ross Kemp en Michelle Collins waren hierbij aanwezig. De grote afwezigen waren echter de heren van Take That zelf. Zij hebben geen toestemming gegeven voor deze musical. Platenmaatschappij verkocht de rechten voor de musical in 2005 aan de producenten.

 

De musical Never Forget is geschreven door Bafta Award winnaar Danny Brocklehurst samen met Guy Jones en Ed Curtis. De musical is gebaseerd op het samenbrengen van de groep en het succes. De musical speelt zich af in Manchester, waar ook de originele leden van Take That vandaan komen en volgt het verhaal van een jongen die Ash heet en rijk en succesvol wil worden om de pub van zijn moeder te redden. Hij staat voor de keuze om solo te gaan of samen te blijven met zijn bandleden. Hiermee wordt duidelijk gerefereerd aan Robbie Williams die solo ging.

In de musical zijn onder meer de Take That hits Back For Good, Babe, Never Forget en Pray te horen… Zie hieronder wat filmpjes.

Update: Gary Barlow heeft laten weten zelf de musical niet gezien te hebben, maar vrienden die de show bezochten vonden deze "best goed". Barlow overweegt binnenkort toch eens te gaan kijken en spreekt de angst uit dat ze "misschien wel beter zijn dan wij zelf".

 

Lees ook:Take That komt met eigen musical
Lees ook:Tim Driessen op West End Live
Lees ook:Willemijn Verkaik solo concert uitverkocht
Lees ook:Voormalig Babe-zangeres in Elvis-musical
Lees ook:Big Black & Beautiful in Concert swingend in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>