Big Black & Beautiful in Concert swingend in première

IMG_0384 (500x315)

Donderdag 9 oktober ging de nieuwste theatertour van de Big Black & Beautiful dames swingend in première in De Meerse in Hoofddorp. Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David pakten groots uit samen met hun band, waardoor de sfeer er al gauw in zat en het publiek vanaf het begin al ging staan. Het was een concert met krachtige uptempo nummers maar ook ingetogen ballads.

BBB(500x333)Het repertoire bestond uit diverse nummers door de jaren heen. Zo waren er Golden Oldies zoals Boogie Wonderland, Stand by your man, maar ook het nummer Happy van Pharrell Williams en Need You Now van Lady Antebellum werden op een heerlijk soulachtig manier gebracht. Dat de dames niet alleen samen al heel goed klinken, ze bewijzen ook nog eens dat ze solo ook hun mannetje staan.

De voorstelling werd afgewisseld met show en toneel waarbij de dames laten zien dat ze behalve prachtige stemmen ook humor bezitten. Het publiek werd onder andere verleid met een paaldansact maar ook de heren van de band konden op de charmes van Rocq-E, Lucretia en Michelle rekenen tijdens een duet. En dat niet alleen…de heren deden ook hun best om het publiek te verleiden met hun zwoele stem. Tijdens de omkleedmomenten namen de heren het over met onder andere Hit the road Jack waardoor het een vloeiende voorstelling werd. De soms extravagante kostuums en bijbehorende pruiken waren aangepast op de stijl van de liedjes maar ook op de stijl van de dames zelf.BBB (500x333)

Kortom een erg leuk concert met drie prachtige dames, schitterende kostuums en een erg goede band.

De nieuwe theater tour Big Black & Beautiful in Concert is in diverse theaters te zien vanaf 18 September 2014 tot en met 21 Februari 2015.

 

 

 

 

 

Lees ook:Big Black & Beautiful bereikt mijlpaal met 1500ste liveshow
Lees ook:Dirty Dancing grote winnaar Musical Voetbalt
Lees ook:AUDITIE oproep voor WE WANT QUEEN
Lees ook:Video: Musical Voetbalt 2010
Lees ook:Dit zijn de finalisten van ‘Over the Rainbow’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>