Jury ‘Op Zoek naar Maria’ bekend


Over enkele weken gaat in Belgie de zoektocht naar Maria van start. De jury is inmiddels bekend: Linda Lepomme, Frank van Laecke en Peter de Smet zullen in de jury plaatsnemen.

Linda Lepomme – ooit nog deelneemster aan het Eurovisiesongfestival – was tot 2007 artistiek directeur van de musicalafdeling binnen het Koninklijk ballet van Vlaanderen.

Frank van Laecke is een Vlaams regisseur en scenarist en werkt mee aan televisieseries, theaterstukken, musicals en opera’s. Hij wordt gezien als ‘de godfather’ van de Vlaamse musical. Recent regisseerde hij nog de Studio 100-productie Daens, de musical.

Peter De Smedt begeleidt al jaren grote namen in de Vlaamse muziekwereld waaronder Clouseau, Axelle Red en Dana Winner. Als directeur aan de musicalafdeling van het Brussels Conservatorium werd hij bekroond met de Vlaamse Musicalprijs voor Bijzondere Verdienste omwille van zijn onvermoeibare strijd voor de opleiding van jong Vlaams musicaltalent.

Lees ook:Koen Wouters vanaf morgen op zoek naar Maria
Lees ook:De 11 Maria’s zijn bekend
Lees ook:Marijn Devalck rol in ‘Domino’
Lees ook:Start kaartverkoop musical ‘Domino’
Lees ook:Nominaties Vlaamse Musical Awards bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jury ‘Op Zoek naar Maria’ bekend

  1. Liedewij

    Zoeken je voor belgie ook kinder voor de sound of music?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>