Musical Spiderman weer uitgesteld

De geplande premièredatum van 15 maart is weer uitgesteld. De miljoenenproductie Spider-Man: Turn Off the Dark wordt voor de zesde keer vertraagd en gaat nu drie maanden later dan gepland in première. Dit meldt The New York Times.

De musical heeft tot nu toe ruim 65 miljoen dollar gekost. Er zijn al vier acteurs gewond geraakt door verschillende ongelukken op de set. In december moest een stuntman naar het ziekenhuis omdat hij van de nok van het theater meters naar beneden was gevallen. De kabel waar de acteur aan hing was geknapt.

De producenten en makers van de musical zouden grote wijzigingen aan willen brengen in de show en de samenstelling van de crew. Daarnaast gaat het gerucht dat regisseur Julie Taymor vervangen wordt.  Ze ligt onder vuur na negatieve kritieken van enkele try-outs. Om de cast wat rust te geven zijn die try-outs nu drie weken uitgesteld.

De officiële bekendmaking van een nieuwe premièredatum wordt later deze week verwacht.

Lees ook:Spiderman-musical weer uitgesteld
Lees ook:Musical Flashdance weer uitgesteld op Broadway
Lees ook:Repetities Disney’s The Lion King in volle gang
Lees ook:Nine to Five uitgesteld
Lees ook:Billy Elliot speelt vanavond officiële 100ste voorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>