‘Domino de Musical’ gestopt

‘Domino de musical’ werd afgelopen zondag voor de laatste keer opgevoerd in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Vmma had een optie genomen op nog vijf weken, maar houdt het toch voor bekeken bij gebrek aan vraag naar tickets. Daardoor staat de Stadsschouwburg nu in totaal zes weken leeg. Na 48 voorstellingen spreekt vmma van een succes, ook al zat de zaal ‘zeker niet elke dag vol’. De organisatie wijt dat probleem aan de crisis.

De musical gaat over het leven van de inwoners van Swentibold, een fictieve volkse wijk in Vlaanderen. Iedereen staat er op een kruispunt in zijn leven. Bovendien dreigen ze ook nog hun huis te verliezen. Eén van de nieuwe bewoners in Swentibold is Domino, een pittige vrouw van eind twintig. In de musical kwamen alle bekende hits van Clouseau aan bod.
Koen en Kris Wauters van Clouseau waren in de musical niet te zien maar maakten wel deel uit van het creatieve team. Volgens de organisatie is dat niet de reden van het tegenvallend aantal bezoekers.

De musical ging op 11 maart 2012 in première.

Lees ook:Steven Roox understudy in Domino
Lees ook:Start kaartverkoop musical ‘Domino’
Lees ook:Alexander wint rol in Clouseau-musical ‘Domino’
Lees ook:Marijn Devalck rol in ‘Domino’
Lees ook:Ron Link en Viva la Donna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>