Musical Wicked als film in 2016?

wicked-visitjaxOp filmdivider.nl lezen we in een interview met producent Marc Platt dat hij plannen heeft om in 2016 de musical Wicked als film uit te brengen. Marc geeft aan dat ze ermee bezig zijn maar dat het nog niet zeker is dat het gaat lukken. Hij zegt; “De lat ligt erg hoog. De musical is nog steeds een groot succes, Wicked heeft records gebroken in Londen en Edinburgh en is nog te zien in Los Angeles en op Broadway. Het publiek waardeert de musical enorm en daarom is het erg lastig voor de creatives om aan alle verwachtingen te voldoen. De film zou net zo goed moeten worden als de theaterversie.”

Momenteel werkt Winnie Holzman aan het script en Stephen Daldry is de regisseur.

Marc: “Er wordt aan gewerkt maar we overhaasten niks. Het heeft 27 jaar gekost om Into The Woods te verfilmen en 30 jaar voor Les Miserables. Sommige zaken kosten meer tijd met een reden.”

We houden jullie uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen over de verfilming van Wicked!

Lees ook:Verfilming van hitmusical Wicked
Lees ook:Wicked ook naar het witte doek?
Lees ook:Pussycat Dolls in biografische musical
Lees ook:Mogelijk 15 Tony’s voor Billy Elliot
Lees ook:Examenklas Mischa Kiek doet “West Side Story”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>