Lady Gaga hoofdrol in musicalfilm A Star is Born

Lady Gaga heeft de hoofdrol in de musicalfilm A Star Is Born te pakken. Eerder was al bekend dat de zangeres in gesprek was voor het regiedebuut van Bradley Cooper, die de andere hoofdrol speelt.

Het is de eerste hoofdrol in een film voor Gaga, die volgens Deadline ook de soundtrack gaat produceren voor de film. A Star Is Born is de derde remake van het origineel uit 1937. Gaga gaat een jonge actrice spelen die steeds beroemder wordt, terwijl de filmcarrière van haar oudere mentor en geliefde bergafwaarts gaat.

Lady Gaga had de afgelopen jaren wel vaker een filmrol. Zo was de 30-jarige al te zien in Sin City: A Dame To Kill For en Machete Kills. Voor American Horror Story won ze een Golden Globe.

De plannen voor de remake van A Star Is Born liggen er al een tijdje en zou in eerste instantie werk opleveren voor Clint Eastwood en Beyonce, maar de film was niet te combineren met haar concerttour.

Lees ook:Verfilming musical ‘A Star Is Born’ vertraagd!
Lees ook:Keira Knightly wordt Eliza Doolitlle
Lees ook:Ashley Tisdale weer in musicalfilm
Lees ook:Dolce & Gabbana in Nine!
Lees ook:Phantom-actrice overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>