Doek valt voor musical Cats op Broadway

De klassieke musical Cats van Andrew Lloyd Webber stopt op Broadway. De vernieuwde show draaide pas een jaar op de beroemde plek in New York, maar de productie liet weten dat na de kerst het doek definitief valt.

Cats verscheen in 1982 voor het eerst op Broadway en was liefst 18 jaar lang te zien in New York. De musical werd een van de publiekslievelingen samen met klassiekers als The West Side Story en The Phantom of the Opera. Cats keerde in 2016 terug, maar helaas, de inkomsten van de nieuwe show bleken teleurstellend. De voorstelling haalt zo’n 750.000 dollar per week binnen en dat is onvoldoende om een productie op Broadway te financieren, zo weet Variety.

Lees ook:Andrew Lloyd Webber meest invloedrijke theaterpersoon
Lees ook:Susan Boyle mogelijk in musical Andrew Lloyd Webber
Lees ook:Opvolger The Phantom gaat in drie steden in première
Lees ook:The Phantom op je Nintendo?
Lees ook:Vervolg Phantom heet ‘Love never dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>