Musical over Harry Potter

De nieuwe musical over Harry Potter wordt een echte tranentrekker. Dat zegt schrijver J.K. Rowling op Twitter. Het stuk, dat op 7 juni in première gaat in Londen West End, zal Harry Potter en het vervloekte Kind gaan heten.Rowling reageerde op een tweet van een volger. Die stelde haar de vraag of de musical haar aan het huilen zal maken. “Als dat niet het geval is, laten we je onderzoeken”, twitterde Rowling terug. Dat antwoord lokte veel reacties uit. Een van haar volgers vroeg Rowling waarom ze mensen aan het huilen wil maken. “Ik ben een schrijver”, twitterde Rowling terug. “Als je niks voelt, doe ik het niet goed.”

Harry Potter en het vervloekte Kind gaat over Albus, de zoon van Harry Potter.

Lees ook:Emma Watson in Marilyn Manson musical
Lees ook:‘Wicked’ presenteert 3D commercial (foto’s)
Lees ook:Harry Potter in musical
Lees ook:Harry Potter wil in musical
Lees ook:Zoontje voor Chantal Janzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>