Lunchen met de Musical Award genomineerden

Woensdagmiddag 12 mei was het weer tijd voor de traditionele Musical Awards Nominatielunch, waarbij traditiegetrouw alle genomineerden met elkaar lunchen. Deze middag is natuurlijk vooral bedoeld voor de pers om de genomineerden op de foto te zetten en een babbeltje maken met de musicalsterren die kans maken op het felbegeerde beeldje.

Dit jaar vond de lunch plaats in Restaurant Sophia in Amsterdam Oud-Zuid. De meeste genomineerden waren hierbij aanwezig. Een enkeling moest door ziekte of vakantie (zoals Brigitte Heitzer) verstek laten gaan. Natuurlijk waren alle genomineerden blij met hun nominatie. Al waren enkelen niet helemaal gelukkig met de manier waarop dit bekend werd gemaakt. Bij hen stond zondagochtend vroeg een cameraploeg van Life 4 You op de stoep. De een was niet gelukkig met dit vroege tijdstip en een ander is te veel gehecht aan zijn privacy. Anderen vernamen het gewoon per brief. Remko Vrijdag grapte daarover “Ik dacht het die ene stalker weer was”.

De grote verrassing onder de nominaties is ongetwijfeld Dromen… zijn bedrog. Zij sleepten met hun originele productie maar liefst 10 nominaties in de wacht. Joel de Tombe, die genomineerd is voor aanstormende talent, laat weten het geweldig te vinden dat ze zoveel nominaties hebben gekregen. “Echt te gek. Vooral omdat we allemaal genomineerd zijn. Ik had wel op een paar nominaties gehoopt, maar tien had ik er nooit verwacht!Jelka van Houten laat weten wel blij te zijn met haar nominatie. “Natuurlijk is het hartstikke leuk enzo, maar ik voel me er wel een beetje voor spek en bonen tussen staan”. Jelka verwacht dan ook niet dat ze de award gaat krijgen. “Nee, die gaat vast naar Dorien Haan van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’. Of naar Ellen Evers, die deed het zo goed in die rol”.  Ellen Evers vierde dit feit vast door een paar flessen wij in haar tas te stoppen. De genomineerden laten het allemaal maar over zich heenkomen. “Het is al een hele eer om genomineerd te zijn! We wachten maar af…”

De Musical Awards worden uitgereikt op het Musical Award Gala op 7 juni a.s. Een overzicht van alle genomineerden vind je hier. Zie een foto-impressie van de lunch en enkele genomineerden hieronder. (klik op de foto’s voor groter formaat)

Foto’s: Angel Mulder

Foto’s mogen NIET zonder toestemming voor
publicatie gebruikt worden (ook niet op Internet!).
Alle foto’s van deze lunch zijn (binnenkort)
te vinden op http://zijshopt.sjootz.nl

Lees ook:Fotoreport: Musical Awards Nominatie Lunch
Lees ook:Video: Musical Award Lunch in het DeLaMar
Lees ook:Wat vonden de BN’ers van Ja Zuster, Nee Zuster?
Lees ook:Lunchen met de sterren
Lees ook:Nominaties Musical Awards bekendgemaakt in ‘Life 4 You’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lunchen met de Musical Award genomineerden

  1. Lianne

    Weet iemand of er dit jaar kaarten te koop zijn voor het MAG???
    2008 was het namelijk wel te koop, 2009 niet vanwege 10 jarig bestaan. Ben benieuwd, wie weet het??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>