Moeder, Ik Wil Bij De Revue als musical-comedy live in het theater

Gisteren gaven de cast en een aantal creatives van de nieuwe musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue samen met Joop van den Ende alvast een uniek voorproefje aan de pers van wat het publiek vanaf september exclusief kan gaan zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De hoofdrollen worden gespeeld door Simone Kleinsma, Jon van Eerd, Christanne de Bruijn en Terence van der Loo.
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor meer informatie: www.ikwilbijderevue.nl

Fotocredits: Jan Jelle de Boer

 

Lees ook:Simone Kleinsma hoofdrol in Moeder, ik wil bij de revue!
Lees ook:Gratis WiFi op de Uitmarkt namens Moeder, Ik Wil Bij De Revue
Lees ook:AUDITIES: Moeder, ik wil bij de revue
Lees ook:Doek valt voor Moeder ik wil bij de revue
Lees ook:Mariska van Kolck alternate van Simone Kleinsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>