Video: We Will Rock You in première


Dat gisteravond de première van We Will Rock You plaatsvond, mag inmiddels wel meer dan duidelijk zijn. We hadden de foto’s al voor je en een video van de gitaarsolo van Brian May, maar we hebben ook een compilatie van de hele avond voor je. Net of jullie er toch een klein beetje bij waren. Zie de gekte op de rode loper, het slot en de opkomst van de cast op de afterparty…

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Fotoverslag: Premiere High School Musical
Lees ook:‘We Will Rock You’ première met ‘a touch of rock’
Lees ook:High School Musical in première in Tilburg
Lees ook:Rode loper: Een avond met Dorus
Lees ook:Op de Rode Loper bij Première ‘Droomvlucht’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Video: We Will Rock You in première

  1. Ron

    Na de voorstelling zie je de internationale klasse van Pia. Zij leidt de groep! Een echte first-lady die ook deze voorstelling nodig heeft.

      /   Reply  / 
  2. sandra

    Pia doet het goed maar niet super goed. Ik heb andere producties van haar gezien die veel beter waren. Haar zang is echt te klassiek voor WWY. Ben erg benieuwd naar Antje en naar de us Sandra.

      /   Reply  / 
    1. Quincy

      Even voor de duidelijkheid: de alternate van Pia is Danielle Veneman (deze vrouw speelde in “Love Me Tender” de rol van Sandra, maar haar echte naam is Danielle :P ), haar understudy is Anne Stalman (nu te zien als Teacher in WWRY), en vanaf januari neemt Antje (Monteiro) de rol van Killer Queen van Pia over.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>